To gdzie w końcu jedziemy? Bo ja juz sie pogubiłam czy ślesin czy grotniki. a gdzie one są te grotniki?jaka jest większa miejscowość koło nich?bo mi nie chce w wyszukiwarce znaleźć. na ślesin mój K sie zgodził. Powiedział ze pojedziemy najwyzej na jedną noc żeby potem zdążył na te wesele co ma je grać.
reklama
Lilunia Grotniki - Ustronie, gmina Zgierz, woj. łódzkie
Jeszcze nic nie jest ustalone ale ja wysłaam meila do tego slesina moze na jakiś rabacik sie załapiemya po drugie będzie lepszy obraz
Martyna ma pisać do Grotnik
Ok. Mi pasuje i ślesin i grotniki. grotniki mam nawet bliżej. a jak tam będzie to nieważne byle towarzystwo dopisało :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez myslalam do soboty lub niedzieli :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Jakby nie patrzeć to wychodzą 3 nocki 
W czwartek zjazd i zapoznanie w realu
piątek już rozkręcona zabawa przechodząca na sobotę a w niedzielę wyjazd ;-)

W czwartek zjazd i zapoznanie w realu
piątek już rozkręcona zabawa przechodząca na sobotę a w niedzielę wyjazd ;-)Ustinja są zajefajne plasterki na chorobe lokomocyjną!!! ale byś musiała spytać pediatre czy takie maluszki tez mogą
nakleja sie na nadgarstek i spokój;-)
Dostałam wstępną odp:
I jestem w szoku bo najpierw gadałam z babką o wolnym terminie, wstępnie powiedziałam ilość osób (choć wiadomo że wszytko może się zmienić)i cenach. Nic o rezerwacji. Więc ustaliłyśmy że napiszę jej meila. Tak też zrobiłam NIE PISAŁAM NIC O REZERWACJI!!!
To jest treść tego meila:
Witam
Zgodnie z ustaleniami przeprowadzonymi w rozmowie telefoniczniej, przesyłam Pani orientacyjna liste
uczestników. Termin 03-06(05)06.2010
Proszę o wycene za dobe rodzin:
1) 2 os dorosłe + dziecko 12l,+dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
2) 2 os dorosłe +dziecko 6l +dziecko 1,5l
3) 2 os dorosłe +dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
4) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
5 1(2) os dorosłe + dziecko 1,5l
6) 1(2) os dorosłe +dziecko 15l+ dziecko 1,5l
7) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
8) 1 os dorosła +dziecko 1,5l
9) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
10) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l + dziecko 6 miesięcy
Jest to wstępna lista uczestników.
A i mam pytanie na stronie podane domki i ich ilość tam po przeliczeniu wychodzi 26 miejsc ale napisano
że jest 42. Czy są jeszcze jakieś inne domki???
W jakiej odległości od schroniska znajduje się sklep???
Pozdrawiam
Magdalena Bońka
a to ich odp:
Witam
Są inne nowe domki jeszcze nie ma zdjęć ze względu na zimę do sklepu ok 400m. odnośnie lokalizacji w domkach odezwę się po niedziel gdy będę miała więcej czasu .Obiekt jest zarezerwowany dla państwa
Anna
I co teraz ona już go zarezerwowała!!!! A ja chciałam tylko poznać koszty!!!!!!!!!
Ja to mam kurna szczęście dzwonie z zapytaniami a oni już to uważają za rezerwacje

nakleja sie na nadgarstek i spokój;-)Dostałam wstępną odp:
I jestem w szoku bo najpierw gadałam z babką o wolnym terminie, wstępnie powiedziałam ilość osób (choć wiadomo że wszytko może się zmienić)i cenach. Nic o rezerwacji. Więc ustaliłyśmy że napiszę jej meila. Tak też zrobiłam NIE PISAŁAM NIC O REZERWACJI!!!
To jest treść tego meila:
Witam
Zgodnie z ustaleniami przeprowadzonymi w rozmowie telefoniczniej, przesyłam Pani orientacyjna liste
uczestników. Termin 03-06(05)06.2010
Proszę o wycene za dobe rodzin:
1) 2 os dorosłe + dziecko 12l,+dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
2) 2 os dorosłe +dziecko 6l +dziecko 1,5l
3) 2 os dorosłe +dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
4) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
5 1(2) os dorosłe + dziecko 1,5l
6) 1(2) os dorosłe +dziecko 15l+ dziecko 1,5l
7) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
8) 1 os dorosła +dziecko 1,5l
9) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
10) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l + dziecko 6 miesięcy
Jest to wstępna lista uczestników.
A i mam pytanie na stronie podane domki i ich ilość tam po przeliczeniu wychodzi 26 miejsc ale napisano
że jest 42. Czy są jeszcze jakieś inne domki???
W jakiej odległości od schroniska znajduje się sklep???
Pozdrawiam
Magdalena Bońka
a to ich odp:
Witam
Są inne nowe domki jeszcze nie ma zdjęć ze względu na zimę do sklepu ok 400m. odnośnie lokalizacji w domkach odezwę się po niedziel gdy będę miała więcej czasu .Obiekt jest zarezerwowany dla państwa
Anna
I co teraz ona już go zarezerwowała!!!! A ja chciałam tylko poznać koszty!!!!!!!!!
Ja to mam kurna szczęście dzwonie z zapytaniami a oni już to uważają za rezerwacje

reklama
Podziel się: