reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ehhh no i poniedzialek koniec wakacji;-)A szkoda szkoda....
Trina ja nie wiedzialam ze ty taka spokojna jestes:-D:-D

Patrycja to moze skypa-dolaczysz co kurnika:-D magdaferdyan wpisz tam jest tylko jedna taka:-D

hej laski
fajnie ze zjazd sie udal :)
suuper fotki widzialam na nk magdy i karoli
a jak macie jeszcze jakies a napewno! to wstawcie na zamkniety

ale pomysl z fotka mezow z dziecmi jest superowy !normalnie niesamowita pamiatka!!

to teraz trochę więcej ode mnie.
UDRĘKA, PORAŻKA JEDNYM SŁOWEM NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!

a tak na poważnie, jakby dało rade już bym pakowała walizki by znów to powtórzyć. Bardzo wam dziękuję, że byliście i nasze kilku miesięczne przygotowania zaowocowały tak wspaniałą zabawą. Szczególne podziękowania dla naszych połówek że dali się namówić na wspólny wyjazd i miałam wrazenie ze od samego początku nie żałowali tej decyzji.
Dzieciaczki sa słodkie nikogo się nie bały super się bawiły i dały nawet wieczorkami rodzicom posiedzieć. Bardzo żałuję że nie mogłam być z Wami do końca, choć wy możecie być innego zdania:-p
Co do naszych dziewczyn;
Magdasf, Martyna, Kasia są takie jakie sobie je wyobrażałam, kobiety do tańca i do różańca:-p
Trina mega oaza spokoju:-D:-D:-D
Największe zaskoczenie to Ppatqa miałam wrażenie ze to taka cicha myszka a tu jakie miłe zaskoczenie swojska kobita.
Kaka znam ją już kilka lat więc co się będę rozpisywać :cool2:
Strasznie się cieszę że was poznałam!!!!!
Mam nadzieje że takie poznanie w realu nie wpłynie negatywnie na nasze relacje forumowe.

ehhhh czas wrócić do rzeczywistości

Oaza spokoju to ja na pewno nie jestem :) nie jestem za to raczej za bardzo ekstrawertyczna :)
A co do Patrycji, to ja takie samo wrażenie miałam. A Czarna to z kolei niedo zajechania jest.... zazdroszczę Ci kobieto tej energii :)

No nam się też super podobało :-) Mój już mówił że trzeba to powtórzyc. :tak:
Takich czarnych ciuchów to Rafał jeszcze chyba nie miał, cały czas powtarza "dada dzieci". W Licheniu faktycznie za duży przepych...
Mamuski:
Magda i Czarna takie jak sobie wyobrażałam, szalone, zwariowane kobiety :tak:
Karolina to myslałam, że tez szalona kobietka, a ona taka spokojniutka i cichutka, tylko wirtualnie taka Fifa Rafa (jak to Magda mówi) :tak:
Patrycja - hmmm "cicha woda brzegi rwie" :-D
Kasia - sympatyczna, zwariowana kobitka
Trina - tu zaskoczenie - mega cichutka, spokojna, grzeczniutka ;-)

Dzieci:
Hania to niby spokojna i grzeczna, ale swoje za uszami też ma :tak: No i jak pięknie mówi ;-)
Kamil się zgrał jakoś tak z Rafałkiem i :tak:szaleli codziennie najdłużej :-D Kółko graniaste w ich wykonaniu super:tak:Normalnie niezmordowani :tak:
Staś też pełen energii, takie żywe sreberko:blink:
Samuel tak kopie piłke że wszyscy byli pod wrażeniem:szok:
Bartek dośc spokojny, grzeczny i cichy.
Macius tez super cihutki i spokojny, to chyba po Mamusi ma :-)

O mężach się nie bede wypowiadac :-D hehe, no ale chyba w miare sie zgrali, bo sami mówią o nastepnym spotkaniu :tak:

Ogolnie zjazd super udany :-p Czekamy na następny :-)

Kasia do zobaczenia w sierpniu :-) Czarna przyjedz w koncu do siostry :-D

Jakie podsumowania wow.

Ja się tak nikim nie zaskoczyłam:cool2:

A dzieciaki naprawde niesamowite.

A na skaypie Karolina-mamahani

reklama
Ja się postaram dzisiaj wieczorem wrzucić fotki, a co do wyjazdu czy spotkania, to bardzo spodobał mi się pomysł jakiegoś SPA czy coś w tym stylu :-) Tak tylko my. Myślę, że wtedy by się działo :-D
A mój skype jakby co to sza-lej

Do góry