Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki. Twój też śliczny. Chyba u Was zimno. U nas cieplutko i piękne słońceKasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziśdobrze ze mam spacerówkę![]()
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
DziękiCudowny Maluszek![]()
Mamy 3 smoczki z różnymi końcówkami ale ten jest jego ulubionyKasieks mamy ten sam smoczekjak u Was się sprawdza?
Alex jaki jest niebieski.
Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?
Fajne kapcie. Ja kupiłam buty takie przejściowe na jesień ale stwierdziłam, że nie mam do nich torebki i grzebie w necie żeby coś dopasowaćA teraz nie na temat Kupiłam sobie takie kapcie [emoji7][emoji23][emoji23]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom