Kasiek No nauczyciele są
Powaleni...żeby tyle zdawać tym biednym dzieciakom i tez rodzicom robić kolejny obowiązek ,bo wiadomo dziecku trzeba wytłumaczyć i sprawdzić i wgl ...ehhh remontu tez wspolczuje bo napewno padasz już na twarz mam nadzieje ze wkrótce odpoczniesz i widzę Dominiś tez kawał chłopa [emoji23][emoji41] będziemy miały mięśnie jak Pudzian hahha . Kawoszka super ze się odezwałas :* wpadaj częściej bo dostaniesz po dupie ;p i powodzenia życzę na diecie zebys spełniła swoje marzenie :* a Klaudia przekochana [emoji7][emoji7]. Veronika co u was ?mam nadzieje,ze już lepiej :*. Emol i Pati a wy jak tam ? Xx. Ja czuje się dobrze tzn te swędzenie doprowadza mnie do szału już nie wiem co robić , jak moczę ciało w wodzie to czuje jakby mi ktoś igiełki wbijał tak samo jak leżę pod kołdra ...chyba jutro zadzwonię do szpitala i zapytam co robić , bo rany mam już z tego drapania i nie wiem czy to cholesteraza czy kuwa alergia albo sama nie wiem co ... dziś chciałam się umówić do kosmetyczki na rzęsy żeby humor sobie poprawić ale później uświadomiłam sobie ze muszę najpierw się wyleczyć ehh...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom