Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko ze my 24konczymy 3msc, jak byla na moim mleku to przybierala ladnie, a teraz tak srednio jakosPatiemma i mnie Artur w 11 dni od porodu przybrał tylko 80 gram. To jest małożyczę łatwych dni
Artur zjadł dzisiaj brokuła o tak płakał. 30 min po skończonym posiłku. Chyba jeszcze za wcześnie na niego
Kasieks wiem ze wieksze porcje ale jej sie nie da wcisnac wiecej chyba ze dozylnie bym zaczelaPati trochę dużo tych posiłków. Jak dobrze pamiętam to urodzilas w sierpniu. Sprawdź na opakowaniu bo na moim mleku jest napisane 3 miesiąc 5 posiłków po 150ml a w 4 -5x po 180ml.może trzeba zwiększyć porcje i rozsunac je w czasie.mój ma 5 miesięcy i powinien jeść 5 x po 210ml ale zazwyczaj kończy się na 4 bo nie wybudzam go w nocy i czasem gubi 1 posiłek. Jedzenia jeszcze nie możemy wprowadzać ale czasem daje mu coś skosztować.aż się cały trzesie.
Emol z brokułami trzeba uważać bo mogą wywołać wzdęcia tak jak kalafior
bo chocbym z 10ml wiecej jej wciskala to ona bee, a dluzej niz 3,5h -4 nie wytrzyma...