Emol a skąd ona wie,że tak małe dziecko,które nie powie co mu jest boli gardło? Jak słyszę takie teksty to się przewracam normalnie. Dziewczyny wczoraj jak wróciłam z zakupów to B bawił się z Leonem. mówi do mnie zrób mu butle to mu dam a ty wypakujesz zakupy

hahaha i tak zrobiłem tyle,że ja siadłam na kanapie obok bo chciałam najpierw kawę wypić

mały się wykrecal, prężył,wypluwał butlę, nowej do B. że pewnie musi pryknać ale nie. Mały ciągle w moją stronę się odwracał. B się pyta czy mi też tak robi mowie,że nie. Wzięłam go i moment flacha pusta

B.go wziął do odbicia a ja poszłam do zakupów ale musiał przyjść z małym do kuchni bo mnie szukał

nie było mnie raptem 2 godziny. I te zadowolone spojrzenie małego jak już wróciłam bezcenne

B.wczoraj jak popił to dzwonił i się hahał jak głupi do sera i tak to mnie upewniał jak to on mnie bardzo kocha ;D lałam z kumpelą w gacie. Ona pojechała po 1 a ja ku.. spać nie mogłam. Teraz Leon poszedł spać moze się kimnę. Ciekawe której B zląduje. Tel rozkadowany, łapek też

będą gnić do południa