reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super veronika. Ja nie zeszlam. Przed ciążą wazylam 52,5 po ciąży zeszlam do 55 a teraz 57,5 więc jestem niezadowolona :/

Foxy dasz radę. Trzymam kciuki już teraz.

Ja jutro mam Wyrywanie dwóch osemek. Mam nadzieję że dwa na raz mi zrobi i potem kolejne dwa. Bo jak mam cztery razy chodzić to się wkurze bo nie lubię dentysty. Wolę już rodzic

reklama
Matko ale żeście naprodukowaly ;)
Emol co do projektu to zgadzam się z dziewczynami.
Veronika co do wagi to podobnie jak u Pati stoi w miejscu :(.
Foxy Dominik też nie chce spać. Ma 2 drzemki czasem tylko 15 minutowe.wogóle nie płacze o jedzenie. Muszę pamiętać kiedy jadł i sprawdzać godzinę. Czasem tylko marudzi.za to jak zobaczy jedzenie to śmieje się całą buzia:).jak widzi jedzenie u mnie to też bo wie że coś też dostanie do dzióba ;)

Mnie dziś dzień z grubsza minął tak:
Dominik,ogarnięcie kuchni,zakupy,rachunki, pranie,Dominik, obiad,sprzątanie łazienki, Dominik,drugie pranie,prasowanie z 3 pralek z zeszłego tygodnia,matma z Emilką, Dominik,no i jestem:p.mały śpi, Emilka też. Mąż zrobił mi drinka.bolą mnie plecy.Może jak wezmę gorący prysznic to trochę przejdzie.Przydałby się masażysta bo mąż się nie nadaje.od razu przechodzi "do rzeczy" :D

Emol też mam ósemke do usunięcia ale się boję. Mam super dentystkę ale to muszę usunąć chirurgicznie i boję się że trafię na rzeźnika. I tak minęły już 2 lata. Ząb nie jest zepsuty więc nie mam motywacji :p

Kasiek przynajmniej próbuje. Ja mówię mojemu bolą mnie plecy a on mnie w sumie też od tego siedzenia tyle godzin w samochodzie, pomasujrsz?
Więc wcale nie lepiej. :)
Co do zęba to mnie bolą, bo wyzynaja się krzywo. Mam małą szczękę i muszę usunąć bo mi od razu wszystkie żeby się pokrzywoa a dopiero co w styczniu przestałam nosić aparat.

Haha ja mojemu mówię jestem zmęczona a on na to” ale nogi ogoliłas widzę „ No nie będę latać zarośnięta jak małpa a co [emoji23][emoji23]. Cóż za wyznacznik zmęczenia . Czyli dochodzę do wniosku ze powinnam przestać się golić to może wtedy otrzymam współczucie i pomoc .[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i fziewczyny powiedzcie co ja sie dziwie ze waga stoo wlasnie wstalam nakarmilam Mala,pomyslalam a pojde do kuchni sie napije ale patrze ciasto stoi hmmm no ja nie zjem?!! No to kawal czekoladowego ciasta z bita smietana i owocami wsunelam ale podkreslam z owocami to moze mnie tuczy:-) :):zawstydzona/y:

reklama
Hahahaha Kasiek [emoji23][emoji23][emoji23] Pati ja wczoraj zjadłam kawałek czekolady i cierpiałam pół nocy [emoji33] pewnie gdyby nie moj stan zdrowia wyglądałabym jak morswin [emoji23][emoji23] uwielbiam jeść i uwielbiam słodycze [emoji31][emoji31]Nie martw się jak mała zacznie się poruszać szybko zgubisz zbędne kg [emoji847][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry