Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas wkasnie chłodno bo my nie lubimy gorączki. Grzejniki mam pół dnia zakrecone a potem otwieram na max 2. A ja na dworze przeszło 10 stopni to wcale nie odkręcam. Julia za to teraz nauczyła się spać w skarpetkach. Wkurza mnie to bo potem wala się 15 par skarpet po całym pokoju. Już białe poprasowałam,reszta jutro bo jeszcze wilgotne,zaraz biorę się za mycie podłóg. Mały sie bawi.
A co do męża. On nie chce do seksuonlloga. Jakoś tak gqdalisny i mówię ze jak nie wie jak przedłużyć seks to przecież mamy "grę planszową erotyczną" i tak właśnie tym sposobem wczoraj graliśmy ponad godzinę i tam wybiera się karty na każdy dzień tygodnia z opisem jak ma wyglądać seks. Czy przywiązany, kto dominuje albo czy w ogóle to będzie klasyczny czy nie. I tak mamy ustalony codziennie jakieś seksy. I może przez to trche wydłuży mu się czas.
Powiem wam ze nie pamietalam kiedy ostatnio tak długo się calowalismy i namiętnie. Nie pamiętam.
Emol to super ! Cieszę się ze jesteście na dobrej drodze :*. Veronika chodz i do mnie umyć bo k.urwicy dostaje umyłam je rano a pies już nabrudzil ....Czy zdarzyło się której z was by dziecko uczulił burak ? Bo kurde Alexa tak wysypało a nic innego nowego nie dawałam . Ostanio po buraku było podobnie ale śmiali się ze mnie ze od buraka nie ma uczuleń wiec myślałam ze to może płyn do mycia ale w sumie używa go od urodzenia i nic . Hmmm sama nie wiem :/ .