PatiEmma - rehabilitacja super. Tymek gadał cały czas ba pa

, ale dzisiaj kolejna i zobaczymy, co będzie się działo. A Wy działacie na piłce ?
Mamamilka- Gratuluje decyzji o kredycie. Super, ze miałaś chwilę dla siebie i poszłaś do fryzjera. Ja zapisałam się na 12 maja, jeszcze mnóstwo czasu. Nie dziwię się, ze tęsknisz za mężem.
Kasieks - widzę , ze u Ciebie intensywny weekend pełen odwiedzin. Jak czuje się Dominik ?
Emol - gratulacje dla Arturka, pięknie raczkuje.
Foxymama - współczuje nocek. U nas noce okropne. Mam wrażenie, że od północy to tylko go karmię. Nie zdążę zasnąć, a Tymek już budzi się na karmienie.
Veronika - bardzo dobrze, że zapisałaś się do ginekologa. Może rzeczywiście przesunął się okres, chyba trochę chorowałaś.
U mnie weekend dosyć intensywny. Byliśmy u teścia w sobotę. Było bardzo miło. Tymek wspaniale bawił się z dziadkiem. Opowiadał mu po swojemu...

W niedziele byliśmy na spacerze w lesie. U mnie tak jak u Veroniki, gdy maż jest w domu Tymek nie ma czasu na spanie. Mąż mi wczoraj wyciągnął z piwnicy hula hop z obciążeniem. Wczoraj trochę pokręciłam. Młody cały czas śmiał się z matki

A dzisiaj wracamy już do normalności. Mamy rehabilitację. Dzień szybko zleci.