reklama
Maargaretkaa
Fanka BB :)
Kubek z napissem "madry, zabawny, przystojny... I do tego zajety
".. Wypelniony slodkosciami i w sumie tyle, bardziej symbolicznie bo wyjdzie o 5 rano i wrocii zapewne po 20 wiec niewiele mamy do popisu
kupilam lososia, moze zrobie w kombiwarze z opiekanymi ziemniaczkami jako nasza wspolna kolacja, on sie napije piwa, a ja soku, bo ja ciezarowka 
eMa87
Czemu? Tez może być romantycznie!!no u mnie cora ma miesiac wiec romantycznie nie bedzie
MamaZeSzczecina
Zaangażowana w BB
My raczej też spędzimy ten dzień w domu z Dzieciaczkami
Ale przygotuję ulubione ciacho Męża Kopiec Kreta i coś pysznego na obiad tylko nie wiem jeszcze co. A i w końcu zdejmę dres i ubiorę coś ekstra; ) to tyle u Nas w Walentynki; )
Ania020317
Mój maz akurat wtedy pracuje co prawda od 16 do 23...do tego 16 lutego zaczynam 38 tydz wiec juz raczej wyjście gdziekolwiek odpada... a prezent to juz kupiony taka fajna ozdobna podusia miś z krawatem cukierki w kształcie serca karta na walentynki itp mój przepada za słodyczami a ze nie wiedzieliśmy czy mały nie będzie chciał zawitać wcześniej wiec zero planów i kabinowania z prezentami takie małe drobiazgi...a największy prezent to za niedługo będzie razem z nami...
natala95
Jakies propozycje ?Czemu? Tez może być romantycznie!!![]()
Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom
eMa87
Prezentu? Czy spędzenia czasu?
reklama
eMa87
Czemu wyjście odpada? Ja w 40 tygodniu jeździłam SAMA się opalać nad jeziorem.Mój maz akurat wtedy pracuje co prawda od 16 do 23...do tego 16 lutego zaczynam 38 tydz wiec juz raczej wyjście gdziekolwiek odpada... a prezent to juz kupiony taka fajna ozdobna podusia miś z krawatem cukierki w kształcie serca karta na walentynki itp mój przepada za słodyczami a ze nie wiedzieliśmy czy mały nie będzie chciał zawitać wcześniej wiec zero planów i kabinowania z prezentami takie małe drobiazgi...a największy prezent to za niedługo będzie razem z nami...