A to się dobrze składa bo szukam czego do zrzucenia "na szybko" kilku kilo i właśnie sobie przypomniałam o tym wątku
Poczytałam sobie teraz o Oxy na innych forach i powiem Wam, że tam to się toczą debaty - naprawdę dużo osób na tej diecie chudnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się właśnie zastanawiam jak często można robić powtórki całej dietki, ja robiłam Oxy 6-26 czerwca ale faktycznie teraz chętnie bym zrobiła znowu bo raz, że naprawdę ładnie udało mi się schudnąć to w ogóle w takie upały to mi najbardziej pasuje takie jedzenie jak na oxy![]()
Dziewczyny a powiedzcie mi co to za patent z tym szejkiem? Go się kupuje tak jak kiedyś slimfasty? To coś takiego jest?
Aha rozumiem, no to fajnie, bo takie z proszku rzeczy to na mnie nie działają za dobrze :/