Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam pytanie, odnośnie efektu yoyo czy on występuje przy tej diecie? Bo z tego co mi wiadomo, jak się nagle chudnie aż tyle to ten efekt jest wręcz nieunikniony...
No ale poczytaj wcześniejsze posty![]()
W Oxy masz tylko jedną fazę stricte białkową a potem już następuje utrzymanie, stabilizacja i bezpieczne wyjście z dietki. Miarowo i spokojnie. Ten podział na fazy jest właśnie PO TO żeby żadne yoyo nie dopadło. Zresztą jak poczytasz sobie o tej dietce więcej to zobaczysz, nie słyszałam jeszcze o przypadku yoyo po stosowaniu oxy![]()
Ja sobie dziś wykupiłam, chociaż trochę tak głupio może przed weekendem ale mam dosyć odkładania i tak nigdzie na halloween nie idę. Tak więc udało mi się zrobić zakupy jeszcze na najbliższe dni i startuję jutro!
Na razie mogę powiedzieć, że faktycznie dość szczegółowo trzeba siebie przedstawić i wtedy ta dieta jest dopasowywana pod daną osobę. Bardzo mi pasuje jadłospis!![]()
Jestem w trakcie stosowania właśnie tej diety, zobaczymy czy mi pomoże (3 dni za mną)![]()