Jotka_
Fanka BB :)
A wiesz mi w sumie niePrzykro mi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz mi w sumie niePrzykro mi![]()
Takie podejście z luźna głowa jest najlepsze, co ma być to będzieA wiesz mi w sumie niemam takie luźne podejście do tej sytuacji . Jak sie uda kiedys to bede sie cieszyc , ale tez mam kogo kochać i mam czym zająć glowe.. wiec jest ok .
Zazdroszczę takiego podejściaA wiesz mi w sumie niemam takie luźne podejście do tej sytuacji . Jak sie uda kiedys to bede sie cieszyc , ale tez mam kogo kochać i mam czym zająć glowe.. wiec jest ok .
Ja teżZazdroszczę takiego podejścia![]()
Koniecznie! Zostań z namiA ja jutro wkraczam w 5+0 czyli zaczynam 6 tydz
Oczywiście nie mogę się już doczekać wizyty, teraz w tym tyg mam sporo pracy, więc mam nadzieję, że szybko zleci
Ps. Czy ja mogę się tu z Wami udzielać? Czekam na listopadowe mamusie, ale w krzakach siedzą, zdecydowanie za wcześnie się dowiedziałam![]()
Zostań, może nas zaraziszA ja jutro wkraczam w 5+0 czyli zaczynam 6 tydz
Oczywiście nie mogę się już doczekać wizyty, teraz w tym tyg mam sporo pracy, więc mam nadzieję, że szybko zleci
Ps. Czy ja mogę się tu z Wami udzielać? Czekam na listopadowe mamusie, ale w krzakach siedzą, zdecydowanie za wcześnie się dowiedziałam![]()
Z chęciąZostań, może nas zarazisz![]()
Zajrzałam tam z ciekawości kilka dni temu i faktycznie - cicho tam i głuchoA ja jutro wkraczam w 5+0 czyli zaczynam 6 tydz
Zdecydowanie, ale też ja szybko się o ciąży dowiedziałam, myślę że zaraz się będzie rozkręcać, obyZajrzałam tam z ciekawości kilka dni temu i faktycznie - cicho tam i głucho![]()