• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

U mnie moj doktor , doktor ktora pomogla nam z zajściem w druga ciążę i mąż koleżanki z pracy 😂 do ktorego nigdy bym sama nie poszla (ale z racji tego ze to jej mąż) niestety raz trafilismy na siebie po cesarce na obchodzie i żeby nie było niezrecznie kazał badać mnie rezydentowi :D

reklama
U mnie moj doktor , doktor ktora pomogla nam z zajściem w druga ciążę i mąż koleżanki z pracy 😂 do ktorego nigdy bym sama nie poszla (ale z racji tego ze to jej mąż) niestety raz trafilismy na siebie po cesarce na obchodzie i żeby nie było niezrecznie kazał badać mnie rezydentowi :D
A jak tam u Ciebie przed testowaniem?😎

Niekoniecznie, mnie też teraz wysypało na okres, pms wjechał, oczywiście jem za dwóch no a widzisz, beta 2 tys 😁
Pamiętam, że w pierwszej ciąży też miałam sporą betę i na pierwszym USG, bo oczywiście już nie mogłam wytrzymać i poszłam bardzo szybko, były dwa pęcherzyki, ale ten drugi był dużo mniejszy. Na kolejnym USG już go nie było, bo się wchłonął. Pamiętam, że wtedy już myslelismy, że będą bliźniaki i wszędzie widzieliśmy pary z bliźniakami 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry