reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Teoretycznie patrząc na te moje cykle to dziś lub wczoraj powinien przyjść okres, więc ta beta to kosmos dla mnie 😄 pamiętam jak badałam betę poprzednim razem jak poroniłam, miałam 300 w dzień okresu, a jeszcze mnie tu kumpela stresuje, że ona w dzień spodziewanej miesiączki miała 1000 betę przy bliźniakach 😅
Śmieje się że pewnie owulki tak szybko nie miała 😆

reklama
Teoretycznie patrząc na te moje cykle to dziś lub wczoraj powinien przyjść okres, więc ta beta to kosmos dla mnie 😄 pamiętam jak badałam betę poprzednim razem jak poroniłam, miałam 300 w dzień okresu, a jeszcze mnie tu kumpela stresuje, że ona w dzień spodziewanej miesiączki miała 1000 betę przy bliźniakach 😅
Śmieje się że pewnie owulki tak szybko nie miała 😆
Ja przy starszym synku miałam betę ponad tysiąc w dzień spodziewanej miesiączki 😛 Z młodszym cztery dni przed miałam ponad 50 😛

Jaka ze mnie jest ciamajda.
Czy zna się któraś z Was na Amazon?
Nie wiem jak to zrobiłam ale zamiast zapłacić blikiem za zakupy (testy ciążowe premom) to opłaciłam prime'a. 🤦🏼‍♀️
Anulowałam odrazu te subskrypcje, minęło może 10 minut. Na stronie/koncie jest anulowane. Czy wiecie czy zwrócą mi pieniądze?

Edit: Już sierotka doczytała,że oddadzą 🙄😑

Ostatnia edycja:
Ja to przechodziłam,gdy się dowiedziałam o drugiej ciąży mojej siostry,gdy sama przechodziłam przez pozamaciczną... Człowiek czuje niesprawiedliwość mimo,że się trochę cieszy,że się im udało to zazdrość bierze górę

reklama
Ja to przechodziłam,gdy się dowiedziałam o drugiej ciąży mojej siostry,gdy sama przechodziłam przez pozamaciczną... Człowiek czuje niesprawiedliwość mimo,że się trochę cieszy,że się im udało to zazdrość bierze górę
Mam podobnie, cieszę się, ale właśnie strasznie mnie to zestresowało, że u nas dalej nic

Do góry