• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Teoretycznie patrząc na te moje cykle to dziś lub wczoraj powinien przyjść okres, więc ta beta to kosmos dla mnie 😄 pamiętam jak badałam betę poprzednim razem jak poroniłam, miałam 300 w dzień okresu, a jeszcze mnie tu kumpela stresuje, że ona w dzień spodziewanej miesiączki miała 1000 betę przy bliźniakach 😅
Śmieje się że pewnie owulki tak szybko nie miała 😆

reklama
Teoretycznie patrząc na te moje cykle to dziś lub wczoraj powinien przyjść okres, więc ta beta to kosmos dla mnie 😄 pamiętam jak badałam betę poprzednim razem jak poroniłam, miałam 300 w dzień okresu, a jeszcze mnie tu kumpela stresuje, że ona w dzień spodziewanej miesiączki miała 1000 betę przy bliźniakach 😅
Śmieje się że pewnie owulki tak szybko nie miała 😆
Ja przy starszym synku miałam betę ponad tysiąc w dzień spodziewanej miesiączki 😛 Z młodszym cztery dni przed miałam ponad 50 😛

Jaka ze mnie jest ciamajda.
Czy zna się któraś z Was na Amazon?
Nie wiem jak to zrobiłam ale zamiast zapłacić blikiem za zakupy (testy ciążowe premom) to opłaciłam prime'a. 🤦🏼‍♀️
Anulowałam odrazu te subskrypcje, minęło może 10 minut. Na stronie/koncie jest anulowane. Czy wiecie czy zwrócą mi pieniądze?

Edit: Już sierotka doczytała,że oddadzą 🙄😑

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja to przechodziłam,gdy się dowiedziałam o drugiej ciąży mojej siostry,gdy sama przechodziłam przez pozamaciczną... Człowiek czuje niesprawiedliwość mimo,że się trochę cieszy,że się im udało to zazdrość bierze górę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry