reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Ja znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątku 🤐 okres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...

reklama
Aha, jednak wciąż mam jutro "wolne"- córka przytargała RSV 😳
A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. 🤔 nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko :(
Ja znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątku 🤐 okres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie 😁 wiem ze nie posluchasz, ale se pogadam

A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. 🤔 nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko :(

Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie 😁 wiem ze nie posluchasz, ale se pogadam
Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne 😭😭😭😭

U nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy

1000006410.jpg

Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki

Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
Kurde wiesz ze znajomej dziecko tak miało.. doslownie to samo, wirus/ wymioty i potem coś takiego...🤔
Teraz te choroby są mega dziwne🤐

reklama
Do góry