reklama
Jotka_
Fanka BB :)
A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki ..Aha, jednak wciąż mam jutro "wolne"- córka przytargała RSV![]()

Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowieJa znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątkuokres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...

Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlneA już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki ..nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowiewiem ze nie posluchasz, ale se pogadam

LadyStrejser
To może w sobotę?Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne![]()

LadyStrejser
U nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy
U mojego najmłodszego gil, ale taki znośny, jednak siedzi w domu, bo zaraz się coś następnego nałoży i będzie comboU nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy

LadyStrejser
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
Kurde wiesz ze znajomej dziecko tak miało.. doslownie to samo, wirus/ wymioty i potem coś takiego...Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki

Teraz te choroby są mega dziwne

Klemensa
Sikaj od piątku jak Ci kasy nie żalKuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne![]()

reklama
E no już 3 sikałamSikaj od piątku jak Ci kasy nie żal![]()