Klemensa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie babeczki tutaj, wjechałam z buta w wątek bo źle spojrzałam ze zmęczeniaE no już 3 sikałamco to parę zł, ale kurde najgorszy wynik jak widzisz biel bieli
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie babeczki tutaj, wjechałam z buta w wątek bo źle spojrzałam ze zmęczeniaE no już 3 sikałamco to parę zł, ale kurde najgorszy wynik jak widzisz biel bieli
![]()
Serio! W niedzieleKuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne![]()
Moj taka obwódkę ma, ale miele tym jezorem cały czas dookoła .. i mu sie roba takie skwarki .. masakra.. tutaj wyglada toche jak jakies „potówki” od śliny .. może jakies zakazenie bakteryne w buzi i stad taki efekt ..Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
A to nie jest jakieś podrażnienie od wymiotów?Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
I tak jest lepiej niż w Święta, kiedy miała combo grypy i zapalenia ucha. To rsv przechodzi w miarę łagodnie, jedynie kaszel ją dobija. Ogólnie od Świąt to ciągle jesteśmy chorzy całą rodziną...A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki ..nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowiewiem ze nie posluchasz, ale se pogadam
To przez TEN cionszTrzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie babeczki tutaj, wjechałam z buta w wątek bo źle spojrzałam ze zmęczenia![]()
A bo nicki znajome tytul jakis podobny, dyskusja ciekawa to az sie chce dołączyć podświadomieTo przez TEN cionsz![]()
O kurka! Zdrówka życzęAha, jednak wciąż mam jutro "wolne"- córka przytargała RSV![]()
Ja w pierwszej ciąży poszłam na L4 od razu. W następnej pracowałam połowę ciąży, a potem zostałam niesprawiedliwie potraktowana przez pracodawcę i to dwukrotnie, także teraz już taka głupia nie będę i pójdę na zwolnienie od razuPrzykro mija mam odwrotnie, już marzę o wolnym... A najlepiej o L4 ciążowym
chociaż tak sobie gadam a wiem że jakby się udało zajść to będę jak najdłużej chciała w robocie zostać
![]()