Progesteron z pobraniem 40zl, ja to ogólnie robię pierwszy raz w życiu żeby zobaczyć czy ta owulka w ogóle jest, mam 40 lat i to już może być ten wiek kiedy wszystko się będzie "psuc", no ale narazie jest ok, owulka była i to najważniejsze, mam nadzieję że w niedzielę i te jednorazowe seksy w sobotę to będzie złoty strzałKurde ja to was podziwiamduzo u was takie badania kosztuja ?
reklama
MamaR
Fanka BB :)
U mnie 83zl za progesteron i beta HCGKurde ja to was podziwiamduzo u was takie badania kosztuja ?
Kociara10996
Zaciekawiona BB
U mnie sprawy ruszyły do przodu po w końcu potwierdzonym pcos i hiperglikemi reaktywnej mam dietę z niskim IG dostałam również letrox na tarczyce bo tsh wyszło 3,94, a 26 idziemy na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności. Zastanawia wszystkich i mnie również jak to jest możliwe że teraz mam takie problemy jak w 2 poprzednie ciąże zaszłam bez problemu 10 i 8 lat temu
Żołna
Tak chyba czasem jestU mnie sprawy ruszyły do przodu po w końcu potwierdzonym pcos i hiperglikemi reaktywnej mam dietę z niskim IG dostałam również letrox na tarczyce bo tsh wyszło 3,94, a 26 idziemy na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności. Zastanawia wszystkich i mnie również jak to jest możliwe że teraz mam takie problemy jak w 2 poprzednie ciąże zaszłam bez problemu 10 i 8 lat temu
Kociara10996
Zaciekawiona BB
Coś w tym musi być ja od odstawienia antykoncepcji miałam jedną owulacja a teraz jajniki śpią
to już 8 miesiąc starań a efektów nie ma bo nie ma jak
mikomiko
Wiek i choroby mają na to ogromny wpływ.U mnie sprawy ruszyły do przodu po w końcu potwierdzonym pcos i hiperglikemi reaktywnej mam dietę z niskim IG dostałam również letrox na tarczyce bo tsh wyszło 3,94, a 26 idziemy na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności. Zastanawia wszystkich i mnie również jak to jest możliwe że teraz mam takie problemy jak w 2 poprzednie ciąże zaszłam bez problemu 10 i 8 lat temu
reklama
Uff no ale w końcu jestProżek tylko 7.34 , beta ujemna. Jak wróciłam do domu to zaczął się okres więc już jasna sytuacja![]()