patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje Synka!!!Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kgStrasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!
![]()

Mam to samo wczoraj na glukozie to myślałam że nie usiedzę:-(kręgosłup mi jeszcze nie nawala. Boli mnie tylko jak za długo siedze, ale podczas snu jest ok. Mi to poprostu brzuchol wadzia będzie jeszcze większy
![]()
Ale teraz Twój Synuś ma super łożeczkoWitam
Ja standardowo w robocie
I standardowo nie nadrobię zaległości...![]()
Gucha gratuluję SYNUSIA
Wczoraj M złożył Lolkowi łóżko i strasznie się denerwowałam czy nie spadnie w nocy... Z normalnego łóżka spadł może ze 2 razy ale jak miał ok 2 lat. Ale teraz się stresowałam na maxa.
Po tym skręcaniu w mieszkaniu miałam burdel na kółkach, więc żeby się nie pobrudzić trochę ogarnęłam i zmordowałam się jak głupia... Nawet pięty zaczęły mnie boleć, nie wspominając o kręgosłupie. Jak usiadłam żeby sobie odpocząć moja kochana córcia dwa razy tak mi przykopała w pęcherz że normalnie oczy z orbit mi wyszły. Czyżby to oznaczało że niedługo zaczną się te mało przyjemne kuksańce ?
Miłego dnia Śnieżynki![]()

To udanego dnia, smacznego śniadanka i udanych zajęć;-):-) ja idę w poniedziałek się dopytać wszystko co i jak u nas w szpitaluHej dziewczynki
Ja wstałam i już od rana "remontowe telefony" jak to się skonczy to się chyba upiję ze szczęścia (za jakieś.... hmmm 1,5 2 lata????).
Teraz uciekam zjeść śniadanko i na swoje zajęcia dla ciężarówek - miłego dnia brzucholki!!!
Pięknie pięknie pięknie)))) Ja strasznie chciałam Mateuszka!!! Oczywiście jak moja królewna byłaby królewiczem!!
))

ja niedawno wstałam i muszę dzisiaj wszystko szybciej zrobić, bo południu wykłady do 20:-(Miłęgo dnia Dziewczyny:-)