reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny przepraszam, bo pozaznaczałam sobie wszystko co napisałyście i na co chciałam odpisać, ale oczywiście mi to wsysło:wściekła/y: udało mi się nadrobić troszkę zaległości:tak::-)

U nas już wszystko w porządeczku:-) wymioty przeszły i narazie mogę normalnie jeść, ale najlepiej same lekko strawne rzeczy:-D ale wolę to niż nic:tak: powiem Wam, że ten szpital to masakra, tzn., bo lepiej w domku leżeć, ale jak trzeba to trzeba;-)

Tak jak pisałam do agiB Sóweczka ma niecałe (może już całe) 2cm, a serduszko biło 182 razy na minutę:-) nie mam niestety fotki Sóweczki,bo zostało w szpitalu, ale następnym razem dostanę :-) jeszcze sobie wyniki badań muszę sprawdzić, ale to potem, bo już nie mam sił:-p

Dostałam L4 do 19 sierpnia no i muszę się oszczędzać;-) już raczej nie wrócę do pracy, a następną wizytę mam jednak 7 sierpnia, bo wcześniej nie ma potrzeby:tak:

Kochane Śnieżynki moje strasznie Wam dziękuję za te miłe słowa i że tak martwiłyście się o mnie, nawet nie wiecie ile to daje czytając takie słowa i wiedzieć, że pamiętamy o sobie:-)

Już kochane mamy ponad 200 stron:-)

Witam kochane nowe Śnieżynki rudziuchna, kinia220v, Lapilla, anne, AguśZakochana, Monika W i ... ONO oraz edytka01:-) gratuluję ciąż i cieszę się, że będziecie z nami:-D

Teraz do czwartku przyjechała do mnie siostra, żebym sama nie siedziała, bo Mężuś niestety w pracy:baffled: ale jeden dzień musi sobie wziąść wolny, bo musimy meldunkowe sprawy i ze zmianą nazwiska załatwić, bo już mnie w pracy męczą:wściekła/y:

Kurczę tyle mnie nie było, że nie wiem co pisać, ciężko mi się teraz połapać co, u której słychać:sorry:

Aha Czarodziejka super, że wszystko w porządku i super, że Dzidzia już taka duża:-)

kochane, ja nie dalam rady, nie patrze na pieniadze... (buu) i ide jutro prywatnie tu w Norwegii ogladnac mojego Groszka, juz nie moge sie doczekac, wizyta na 12 15. prosze o trzymanie mocno mocno kciukow. Mysle ze dzis nie zasne ze szczescia ze jutro zobcaze to moje cudko :)

Mama Sówka :) rewelacja, że już wróciłaś i wszystko ok:) Teraz masz wypoczywać i jeszcze raz wypoczywać !:-)

Ja też mam lekkie zaległości, bo co chwilę śpię :( ale staram się Dziewczynki jak najwięcej uczestniczyć w konwersacjach i śledzić wasze poczynania :-)

Mamo Sówko dobrze że juz jesteś i lepiej się czujesz... pewnie że lepiej w domku....

Ja mam dziś masakryczną spiaczkę... usnelam drugi raz po ostatnim poscie i właśnie sie obudzilam...

Jednak zapisalam sie do lekarza - ide po L4...

Kejt82 pewnie ze tak ja teżna nic nie mam siły serducho mi dokucza normalnie nie daję rady. Przy pierwszej ciąży śmigałam a teraz jestem jak flak.

reklama
Wogóle teraz ja mama ma urlop to bardzo mi pomaga przy małej ale z poczatkiem sierpnia znowu bedziemy same nie wiem jak dam radę tak jak wcześniej pisałam druga babcia nie jest tak bardzo skora do pomocy.

Do góry