Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja dziękuję Bogu że mam to już za sobą. Przechodziłam to zaraz po porodzie. Musiałam wtedy swoją tygodniową kruszynkę zostawiać w domu a ja się po szpitalach bujałam. Też się antybiotyków nabrałam . U mnie były zablokowane odchody połogowe i groziło mi łyżeczkowanie ale dałam radę bez tego.Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam macny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała sie porządnie nie wyczyścić i że to od tego taki mocny stan zapalny ..... No nic zostaje mi sie leczyć i miec nadzieje że na lekach sie skończy ;///
ale mnie tu dawno nie byłomasakra
same nowe twarze![]()

. Tzn. mogło by być troszkę pogodniej żeby z Mają na spacer wyjść, no ale nie można mieć wszystkiego.

i siedzimy w domu już kolejny dzień:-(Tzn mały siedzi,bo ja czasem gdzieś tam jadę,ale o spacerkach nie ma mowy.

:-)