Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja dziękuję Bogu że mam to już za sobą. Przechodziłam to zaraz po porodzie. Musiałam wtedy swoją tygodniową kruszynkę zostawiać w domu a ja się po szpitalach bujałam. Też się antybiotyków nabrałam . U mnie były zablokowane odchody połogowe i groziło mi łyżeczkowanie ale dałam radę bez tego.Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam macny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała sie porządnie nie wyczyścić i że to od tego taki mocny stan zapalny ..... No nic zostaje mi sie leczyć i miec nadzieje że na lekach sie skończy ;///
ale mnie tu dawno nie byłomasakra
same nowe twarze![]()

. Tzn. mogło by być troszkę pogodniej żeby z Mają na spacer wyjść, no ale nie można mieć wszystkiego.

i siedzimy w domu już kolejny dzień:-(Tzn mały siedzi,bo ja czasem gdzieś tam jadę,ale o spacerkach nie ma mowy.

:-)