Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edyta drugi dzień z rzedu piszę: super, gratulacje dla Natanka
i dziękuję za życzenia, bo to mój szkrabik kończy dzisiaj 9 miesięcy... powtórzę za dziewczynami: kiedy to zleciało??? niedawno w brzuchu był, a teraz lata przy ścianach po całym domu... i bajzel robi![]()
moj najstarszy syn pod koniec miesiaca skonczy 9lat,i nawet nie wiem kiedy to zlecialo.

Śmiejemy się, że chodzi dostojnie jak królowa 
I dzisiaj też kilka razy ;-) Niestety nie umie jeszcze z siadu przejść spowrotem do leżenia, więc jest krzyk ;-)

Laski czy wszystkie dzieciaczki juz raczkuja bo moj wcale nie chce tylko pełza na brzuchu, siadac tez nie bardzo, stawac wogole nie potrafi:-( juz sie powoli zaczynam o niego martwic:-( czy mam zaczac z nim intensywnie cwiczyc te umiejetnosci czy jeszcze poczekac az sam sie nauczy :-(
ja osobiscie uwazam ze nie powinno sie przyspieszac rozwoju dziecka,ono samo wie kiedy i na co jest gotowe

Laski czy wszystkie dzieciaczki juz raczkuja bo moj wcale nie chce tylko pełza na brzuchu, siadac tez nie bardzo, stawac wogole nie potrafi:-( juz sie powoli zaczynam o niego martwic:-( czy mam zaczac z nim intensywnie cwiczyc te umiejetnosci czy jeszcze poczekac az sam sie nauczy :-(