Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Narazie obchodzimy się bez antybiotyku, ale czy tak się uda do końca to się okaże. Dziś ma taki katar że szkoda gadać , gdzie nie spojrzę to ... gilaski. No i nie chce mi leków wziąć, poprostu nie ma na nie ochoty

Mały fajny, zakochał się w naszych zabawkach
Z Nelą na razie się jeszcze nie bawili, ale spokojnie, muszą się najpierw lepiej poznać ... ;-)
Nie wiem jak to Mała zniesie :-(. Nie będzie nas do niedzieli. A w drodze powrotnej zabieramy do nas teściową (uparła się, że chce przyjechać), więc prawdopodobnie do przyszłego piątku nie będzie mnie z Wami :-(
i picia z butli, teraz już pójdzie z górki ;-)
Dziwne... ;-)
Super!!! 

Agape, ja właśnie dlatego biegam za Hanią i ściągam katar bo się boję zapalenia ucha. Ponoć często się odnawia. U mnie żądne nie chorowało na to ale tak mówią. Hania dostała elofen- zamiennik eurespalu- ma wstrętny smak. Podaję jej strzykawką do paszczy bo z łyżeczki tez nie chce. Może spróbuj? Jakoś trzeba zaaplikować. Albo podaj lek razem z herbatką. Ja jeszcze inhaluję inhalatorem a potem głową w dół i oklepuję plecy łódeczką. Zresztą wiesz na pewno bo przecież jestes doświadczoną mamą![]()

Agape, masz rację, ja cały czas czytam i dokształcam się w tej materii
bo ciągle nowe wyzwania..
Tylko takie moje banalne porady sama widzisz były Ci znane
) Mów co chcesz, jak człowiek przeszedł ileś tam chorób , to inaczej podchodzi i szuka rozwiązań. Jest się obeznanym o wiele bardziej.Co do Mai, to fakt szybciutko poszło. Trzymam kciuki za Was
![]()