Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Narazie obchodzimy się bez antybiotyku, ale czy tak się uda do końca to się okaże. Dziś ma taki katar że szkoda gadać , gdzie nie spojrzę to ... gilaski. No i nie chce mi leków wziąć, poprostu nie ma na nie ochoty

Mały fajny, zakochał się w naszych zabawkach
Z Nelą na razie się jeszcze nie bawili, ale spokojnie, muszą się najpierw lepiej poznać ... ;-)
Nie wiem jak to Mała zniesie :-(. Nie będzie nas do niedzieli. A w drodze powrotnej zabieramy do nas teściową (uparła się, że chce przyjechać), więc prawdopodobnie do przyszłego piątku nie będzie mnie z Wami :-(
i picia z butli, teraz już pójdzie z górki ;-)
Dziwne... ;-)
Super!!! 

Agape, ja właśnie dlatego biegam za Hanią i ściągam katar bo się boję zapalenia ucha. Ponoć często się odnawia. U mnie żądne nie chorowało na to ale tak mówią. Hania dostała elofen- zamiennik eurespalu- ma wstrętny smak. Podaję jej strzykawką do paszczy bo z łyżeczki tez nie chce. Może spróbuj? Jakoś trzeba zaaplikować. Albo podaj lek razem z herbatką. Ja jeszcze inhaluję inhalatorem a potem głową w dół i oklepuję plecy łódeczką. Zresztą wiesz na pewno bo przecież jestes doświadczoną mamą![]()

Agape, masz rację, ja cały czas czytam i dokształcam się w tej materii
bo ciągle nowe wyzwania..
Tylko takie moje banalne porady sama widzisz były Ci znane
) Mów co chcesz, jak człowiek przeszedł ileś tam chorób , to inaczej podchodzi i szuka rozwiązań. Jest się obeznanym o wiele bardziej.Co do Mai, to fakt szybciutko poszło. Trzymam kciuki za Was
![]()