Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oczywiście jak chodzi późno spać to nie jest tak że ja ją kładę w łóżeczku i ona sobie kiedyś tam zasypia. to jest tak że od kąpieli czyli ok. 19.30 trzeba się nią zajmować czyli cyco, szaleństwa itp. Nie ma mowy o utuleniu bo ona nie chce leżeć tylko się zrywa i jęczy. A jak z cyca już wyciągnie albo poprostu jest najedzona to bierze go do buzi i mnie gryzie, ale wtedy to już za karę nie ma dostępu do cycucha.
Boję się
mami kochanie trzymaj się... musisz byc teraz bardzo dzielna, znam kobietkę która przeżyła operację guza mózgu i było ok bardzo długo. Będę się za Was modlic kochani.przepraszam ale nic wiecej nie jestemw stanie napisac

Kochana tak mi przykro, ale może nie jest aż tak źle, jakie są rokowania? operacja wchodzi w grę? Mam nadzieję że wszystko się ułoży. Przytulam cię mocno.Witajcie dziewczyny,
od wczoraj jestem wrakiem człowieka. Maz byl w domu od swiat i bardzo zle sie czul. w sob lekarz wypisal mu zwolnienie i M chodzil po lekarzach. w pon dstal skierwanie na rezonans , zalatwilismy go na wczoraj i dzis odebralismy wyniki. ma guza mozgu.
mami kochanie trzymaj się... musisz byc teraz bardzo dzielna, znam kobietkę która przeżyła operację guza mózgu i było ok bardzo długo. Będę się za Was modlic kochani.
baaaardzo dawno mnie nie było, szczerze jakoś tylko Was podczytuję, nie mam weny aby pisac, mam total doła od jakiegoś czasu i jakoś tak.....
najlepszego dla miesięczniaków.
Zobaczymy co na cytologii wyjdzie, ale powinno być ok