reklama

Wątek główny

Witajcie. Zaczęłam oduczać Krystka usypiania przy piersi wieczorem i muszę się pochwalić że dwa dni z rzędu usypia bez cysia ale trochę czasu nam to zajmuje.
Co do urodzin brzdąca to jeszcze nie myślałam nad tym jak to będzie. Ale mam jeszcze troszeczkę czasu żeby pomyśleć.

reklama
Edyta01 no wlasnie dzisiaj sypie sniegiem z deszczem i jest brzydko ale bylam u laryngologa z mala oczywiscie. Po szczepieniu nawet nie da sie teraz dotknac:( Rozplakala sie i juz...Za to ja mam grzybice w gardle:(((( No jestem w szoku...Mam odstawic wszystkie slodycze - jak ja wytrzymam???:P

A z kregoslupem niewiem co jest. Boli mnie juz kilka mcy i jeszcze cos mi wlazlo w posladek...

Motylla a w jaki sposob usypiasz teraz?

Milego dnia

Monikasia a moze rwa kulszowa cie dopadla ?wtedy chodzenie spawia bol...i ogolnie kazdy ruch to cierpienie:dry:

Motylla oby tak dalej,no wlasnie a jak malego usypiacie?bo ja siadam przy lozeczku a maly wtedy zasypia;-)

<Moje maluchy od poczatku zasypiają same, no chyba że agatka jak była maleńka i miała bole to ja lulałam. Kłade do łóżka, daje jeśc i wychodze, jakbym byla w pokoju too by marudziły, a w moim łóżku nigdy nie zasnęły, choćbym bardzo chciała :baffled:

Edyta01 byc moze, bo ogolnie jestem oslabiona jakos:-(Musze to sprawdzic. Dobrze, ze ide w poniedzialek dalej do lekarza bo musze sie wziac za siebie:baffled:

Ja to jeszcze karmie piersia to mala usypia przy cycu ale czasami jak tak chwile possie to pozniej sie do mnie przytula (na siedzaco) i ja chwile kolysze i usypia ale to tylko czasami:-)
Milego wieczoru:* A gdzie sie podzialy pozostale dziewczyny ???:-(

Monikasia jak ja bym chciala karmic cycusiem a nie biegac w nocy co 3 h szykowac mleczko...
Jak ja karmilam malego i usnal mi przy piersi to go probowalam odkladac do lozeczka ale niestety skubany mial tak lekki sen ze zawsze sie budzil i po spaniu bylo :-D

Tygri jutro napisz jak bylo u znajomych :-p Kolorowych...

Edyta01 no wlasnie z tego powodu i oczywiscie kilku innych karmie jeszcze piersia;)
Tygrynko wkoncu jestes:P Jak tam Sebus sie czuje?

Dzisiaj mialysmy budzenie co 1,5 godz az wkoncu wzielam mala do siebie i dopiero sie wyspalam ale ciagle na jednym boku buuuu...
Do tego przez calutkie 5 dni nie bede miala wody - okropne!!! Jeszcze tylko prad moga odciac i klapa na calego:( W podobnych wypadkach napuszczamy zawsze wanne wody ale odkad mamy kota to juz to odpada - no i czmy ja kibelek oplucze:D?

Monikasia jak ja bym chciala karmic cycusiem a nie biegac w nocy co 3 h szykowac mleczko...
Jak ja karmilam malego i usnal mi przy piersi to go probowalam odkladac do lozeczka ale niestety skubany mial tak lekki sen ze zawsze sie budzil i po spaniu bylo :-D

Z tym karmieniem to teraz nie jest tak kolorowo. Ja też karmię jeszcze piersią ale tylko kilka razy tzn. wieczorkiem jak nie może zasnąć, rano i jak jest problem to w nocy. Jeszcze niedawno karmiłam całą noc i był problem, bo w cycysiach mleczka jak na lekarstwo i Maja się nie najadała i często się budziła. Musiałam ją nauczyć pić mleko i kaszkę z butelki i teraz jak jej dam wieczorkiem i potem w środku nocy kaszkę z butli to od kilku nocy lepiej śpi. Mam tylko nadzieję że będzie już coraz lepiej, bo pobudki co godzina mnie wykańczały

reklama
Hej... ja jestem dopiero teraz bo mieliśmy troche dośc poważnych problemów zdrowotnych w rodzinie....
U nas zęby nadal idą i szczerze to mam nadzieje że szybko wyjda i dadzą spokój i Kubie i mnie :)
Niedługo roczki.... oh jak to leci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry