reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
ale on nie ma tego kataru że mu leci z nosa non stop...... dlatego napisalam że to lekki katar... nochal mu wycieram dosłownie kilka razy dziennie.....

No dziwne te katary:confused: Jak lekarz Emisie badal, to okazalo sie, ze gardlo ma czyste...Mysle, ze to moze od zebow, bo jej ida gorne trojki.
Pati a Kubus ma juz trojki?

Dziewczyny ja sie dzisiaj jakos dziwnie czuje, tak ogolnie niewiem moze na pogode. O ludzie starosc nie radosc:-)
Pati a Ty kochana zrob sobie badania. Ja jak mowilam, wzielam sie za siebie. Narazie na Bole glowy, o ktorych Cie mowilam i ten wech dostalam antybiotyk...

Madzia Buziulki dla Anioleczka:* No niech spi maly smyk jak na duzego juz faceta przystalo.
Pati zapomnialam dodac, ze moja Emisia zaczela przesypiac nocki ale czasami sie jeszcze przebudza. Pogadaj z Izulka moze umowi Kubusia z Hania to mu "nagada";-):-D

cześć Kochane :)
Nie mam prawie w ogóle czasu żeby tu pozaglądać. Kuba się tak rozbrykał, że muszę mieć oczy dookoła głowy. Zaczął otwierać szafki, dziś wyciągnął wszystkie moje skarpetki i majtki na środek pokoju dosłownie w pół minuty.. ;) Chodzi non stop z kroplami do nosa w ręce i chce mi zakrapiać nos albo sobie i wszystkim swoim miśkom.

HAnia chyba przemówiła telepatycznie Młodemu i przespał z tylko jedną pobudką (ale nad ranem) całą walentynkową noc ;)
Jesteśmy Hani baaardzo wdzięczni ;)

Madzia! Wszystkiego dobrego dla Bartusia!!!

Hej, dziewczyny może ja jakiś interes zrobię;-);-) na tej telepatii Hani...

Objeździliśmy sklepy obuwnicze i nic:wściekła/y. Nic nie kupiliśmy albo brak numeru Hani albo nie mogła wsadzić nogi bo ma wysokie podbicie. A buty elephante za 150 były takie słabe , że bym za darmo nie chciała. Ech nie cierpię łazić po sklepach...

Izulko, no dobry pomysl z tym interesem:-D
Ja myslalam, ze "sloniowe" buty sa ok:szok:Nigdy ich nie mialam ale sa tak rozreklamowane...:no:
Moja Emisia tez ma wysokie podbicie tak jak mial moj syn i do tego grubiutka nozke:confused:Problem mam straszny..
Elizzz moja mala tez jest na etapie szafkowym i ogolnie sprawdza wszystkie zakamarki:-)
Tygrynko aTy sie gdzie podziewasz kochana???:happy2:

reklama
Do góry