reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
A ja sie witam i lecę wrzucić zdjęcia na odpowiedni wątek, bo wy wrzucacie a ja.... nie:-)
Muszę wam się pochwalić że Majka już praktycznie chodzi bez problemu:-D. Raczkowanie to już jest sporadycznie:tak: Jak nagram filmik to też wrzucę (kiedy to będzie?):-D

Aha. I mam jeszcze propozycję. Z racji tego że jestem jednym z moderatorów naszego wątku to wychodzę z propozycją zrobienia porządku w naszych tematach. Może te wszystkie wątki "ciążowe" zapakować w jeden itp. A może macie jakies inne propozycje odnośnie naszego wątku to chętnie wysłucham-y i spróbujemy trochę to wszystko uporządkować

Ostatnia edycja:
Agapciu moim zdaniem to dobry pomysl:tak:Fajnie, ze wyszlas z propozycja.
Ja mysle, ze te ciazowe "w jeden pakiet" ;-)zamknac i do archiwum, bo chyba jest taka opcja.
Myslalam tez, zeby watek z "kilogramami" i "zadbana mama" tez w jeden polaczyc. Watek glowny "skrocic" bo juz tasiemcowy jest;-)
Mam jeszcze kilka pomyslow ale teraz corcia rozrabia tzn chce ze mna pisac:-D i zabardzo niemam jak.
Dziewczynki, to pomyslcie razem z nami jakie zmiany moga jeszcze powstac:-)

Hej!
No ja zaglądam, ale nie piszę, bo jakoś tak. No i moje dziecko wspina się na wszystko, więc mi nie da siedzieć długo przy kompie. Jak tylko śpi to ja myk! na chwilkę poczytać, bo to mnie odpręża, a pisanie już mniej ;-)
Jej, ale ten rok zleciał. Wczoraj dopinałam pamiętnik z ciąży i opisywałam poród. Muszę jeszcze pokombinować z suwaczkiem, żeby ładne powklejać, wydrukuję i wepnę do Malwy segregatora. Włożę tam test, pierwsze obcięte włoski (tak, już się obcinałyśmy), świeczkę z tortu (potem ją postawię na torcie na 18-tkę) i różne takie, co mi przyjdzie do głowy. Robicie swoim dzieciom takie pamiętniki? Bo ja mam takie dla każdego dziecka - supcio sprawa. U Tośka są tam też zdjęcia rtg złamanej ręki...
Całuję
An

An fajnie, ze sie zdecydowalas jednak cos napisac :-)
Nie koniecznie musi byc duuuzo ale zawsze jakis znak mozna zostawic, to jest mile, bo inaczej wyglada to tak jakbys nas opuscila;-)
no ale teraz wiadomo juz jak sprawa wyglada...
Ja nie robie swoim dzieciom tego typu pamiatek - no moze bym sie skusila tzn cos wykombinowala, bo troche takich rzeczy sentymentalnych sie uzbieralo ale niemam ich w jednym miejscu.
Np dla syna mam (bo sobie sam zazyczyl) zostawiona bluzke jak bylam z nim w zaawansowanej ciazy:-) I kiedy przyjezdzamy do PL to sie w nia razem ubieramy :-D Mozna by rzec, ze to juz tradycja...;-)

Obiecuję poprawę :-)
Tylko młoda już wstała, a że krzesła przy stole stały, to już mi za myszkę szarpie, więc znikam!
An

:-D No takie te nasze urwisy juz sa.
Moja spi wiec mam czas dla siebie a raczej dla moich biednych orchideii;-)
Milego dnia wszystkim:*
A dziewczyny czytajace tylko zapraszam do towarzystwa piszac;-)

reklama
cześć.

Założyłam dziś Lulowi pierwszy raz kapcie, takie jakby skarpeta z podeszwą i wzmocnieniem wokoło, do tej pory śmigał w skarpetach..no nieco protestuje ale mam nadzieję, że się z nimi w końcu pogodzi. Na wiosnę pomyślimy o butach i mam nadzieję, że jakoś łatwo się przystosuje.

Śmigam bo znowu się dobiera do szafek...zajrzę wieczorem

Do góry