reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Martyna no to u nas jest 10500 i 86 cm.....za miesiąc na kontrole wagi idziemy ...
dziś Kuba goraczke ma i katar... szykuje sie choróbsko :(:(:(

No to Kubuś duuuuuuużyyy chłopczyk ! ;)

mój Arun (facet) ma 1,90 wzrostu ja 1,72 no a Fabi ze wzrostem za bardzo w górę nie idzie ;-) Ale może potem to nadrobi ;) Ale za to Fabianuś ma 11 ząbków ;-) i Gryzięę mnie tak mocno , że aż mam siniaki ;)

reklama
Matryna sporo tych ząbków... my narazie stanęliśmy na 8... czwóreczki już od miesiąca sie przebijaja i sie przebic nie moga ;/
No u nas ze wzrostem jest tak że mój R ma 206 cm a ja ok 176 cm także Kuba ma po kim byc taki dłuuuugi :D:D
Sebastian ma teraz 106 cm, ale sądze że Kuba go przegoni :)

Witajcie Kochane.
Ja mam już posprzątane i teraz czas na odpoczynek. Po południu wywozimy dzieci na 2 dni do babci:-(
Mam do was pytanko. Czy wasze maluszki mają takie duże brzuszki? (ale mi się zrymowało). Bo Maja ma duży brzuszek a wcale dużo nie je. Trochę się tym martwię.:baffled:

Agapa : Mój Fabianek też ma brzuszek , więc to chyba nie powód do obaw ;-) I tak po za tym to zazdroszczę ;)) Ja mam jutro do szkoły , więc nie do końca odpocznę. Od synka na pewno troszkę tak , ale znów czeka mnie szkoła :) ale staram się nie martwić zaczynam nowy semestr więc wszystko Ok :DD

No Patrycja to naprawdę jesteście wysocy ;-) Mego A. brat ma 4 latka ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile ma na dzień dzisiejszy. Jak byli na bilansie 3 latka to miał 102 cm. ;)

Hej:)
An ja wlasnie wrocilam z zakupow(z tego sklepu o ktorym pisalam;)) i malej 2 bluzeczki kupilam i czapeczke, sobie spodniczke i bluzke:) Ja lubie po takich sklepach "lazic" i wcale sie tego rowniez nie wstydze. Czasami wpadam chocby poogladac hehe. A rzeczywiscie mozna fajne markowe ciuchy trafic za grosze. No i jak jeszcze EKO to juz wogole hicior:D
Z butami, to tez kupuje nowe. Chociaz od znajomych dla malej dostaje prawie nowki wiec nie wybrzydzam ale jak sa jakies widac, ze bardziej wysluzone to zanosze do kontenera z butami.

A co do wagi i wzrostu, to moja Emisia ma 76cm i 10300 - ja mam 170cm a moj M 186 czyli tak chyba przecietni jestesmy:D A brzuszek Agapko moja tez ma to chyba uroki dzidziusiowego wieku jeszcze i raczej niema sie czym przejmowac.
A mam pytanko, czy podajecie jeszcze wit D? Bo nam lekarz kazal odstawic juz.
Martyno
11 zabkow to duuuzo ma:) Moja ma8 i narazie stoi ale mysle, ze cos sie szykuje bo mnie piersi pobolewaja (brodawki) tzn ze zeby w drodze. Moj M sie smieje, ze jego babcie na deszcz nogi lamaly a mnie na zeby piersi bola:D.
Pati duzo zdrowka dla Kubusia:*

Witajcie małżonek kąpie brzdąca więc mam okazje zajrzeć na bb. Byłam z Krystkiem na dworku i jakoś się obyło bez brania na ręce i cały czas chodził na swoich nóżkach, ale trzymałam go za ręce jak zobaczył pewnego dziadka to się odwrócił w jego stronę i szedł za nim ale potem zobaczył wrony którym ktoś jedzenie wysypał i sobie jadły to Krystek do nich poszedł i wołał po swojemu do nich zabawnie to wyglądało:-D
Witajcie:)
Niestety wczoraj bylam taka chora, ze nie dalam rady wogole nic robic - bol glowy.
Po szczepieniu nawet dobrze, tylko mala plakala w trakcie ale poza tym dobrze spala i wogole:)
Pati moja tez stanela z waga ale lekarz twierdzi, ze niema sie czym przejmowac bo zaczela chodzic.
An niewiem czy dobrze zrozumialam czy kupujesz uzywane rzeczy swojej malej? Ja mam tutaj taki sklep Czerwonego Krzyza i sa fajne ubranka i nie tylko. Kupuje w nim czasami dzieciom ciuchy, bo przeciez tak szybko rosna a ceny nieziemskie w "normalnych".
Tygrynko nic nie znalazlam na temat twoich cwiczen tzn szukalam na YT cos.
Agapciu ja niestety nie mam laktatora:(( bo nie uzywalam a tutaj nikt ze zanjomych tez.
Martynko nawet jak sporadycznie zagladasz, to napisz choc pare slow co u Was - fajnie, ze czesto fotki wklejasz;)
Elizzz i jak kupilas ten garniturek swojemu malemu? H&M ma fajne rzeczy dla dzidziow, bo kolezanka jest tam stalym klientem;) i tak super malego ubiera. Ja mam niestety daleko do niego...
Motylku
a jak ty sie dzisiaj czujesz? Krystek moze Ci dzisiaj da cos napisac hehe

Dzisiaj u nas szaro, buro i ponuro:( Nigdzie nie idziemy, moze jutro...
Wczoraj gdy wracalam ze szczepienia kupilam sobie sweterak i perfume. Wkoncu cos dla siebie zaczynam robic i jestem zadowolona.
Milego dnia:*
Bardzo dobrze się czuję. Dopiero teraz mogłam usiąść przy kompie ale zaraz skończy się kąpiel i moje siedzenie przy kompie, jak uśnie będę znowu mogła usiąść.

Monikasia : po szmatkach to i ja lubię chodzić , można tam trafić na super ciuchy jak i dla maluszków jak i dla nas ;-)
Po co chodzić w tym co połowa miasta się ubiera ;P kupując tam wiesz, że nikt inny takiego nie będzie miał ;DDD

Ehhh... no i szkoda , że mnie nie bolą te brodawki :) Mój malutki strasznie przechodzi ząbkowanie. Zawsze ma gorączkę i mam noc nie przespaną, raz nawet leżeliśmy kilka dni w szpitalu bo miał sine gule narośnięte na dziąslach... No a teraz ma wysypkę ale to chyba wina tego antybiotyku. ;/

Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączke wieczorem i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie :(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Krystek całą noc przespał, obudził się o 7 i nawet się wyspałam bo nie musiałam do niego w nocy wstawać.
Hej my pół nocy spedziliśmy na pogotowiu z Kubą..... gorączka wieczoram i w nocy miał strasznie wysoką do tego pojawiły sie wymioty to nie czekaliśmy na nic tylko jechaliśmy....... ma infekcje wirusową.... dostał leki no i leczymy sie :(:(
Zdrówka podsyłam:tak:
Monikasia: Ja jeszcze podaje wit D, może ciemiączku u twojego brzdąca zarosło i dlatego kazał odstawić

Ostatnia edycja:
Do góry