reklama

Wątek główny

Witajcie:*
Agapko wspolczuje, dopiero doczytalam:(( Trzymaj sie kochana:*
Zabeczko fajnie, ze zagladasz:)
Elizzz gratulacje dla Lula:))
Tygrynko duuuzo zdrowka:*
Pati jak Kubus sie czuje???

Moja mala cos dzisiaj nie chciala zasnac...:/ Mam nadzieje, ze noc jednak bedzie ok.
Znow zaczal snieg padac - identycznie jak w tamtym roku:D
Jutro mam duuuuzo zalatwiania i gimnastyke...
Wszystkim dobrej nocki zycze:*

reklama
Agatko, Żabeczko [*] [*]

Monika oh....Kuba chyba nieco lepiej.... ale teraz mi Sebusia złapało i co gorsze mnie..... Seba z gorączka ja czuje sie jakby mnie tir potrącił... szkoda gadac...

Witam:)

Patrycja zdrowka!!!!!!:*
Kurcze teraz taki okres , ze wszyscy choruja.... byle do wiosny:)

My zasypani sniegiem jestesmy calkowicie, a w tym tygodniu znowu zapowiadaja opady:(

A mam pytanko, czy wasze dzieciaczki nosza butki w domu, chodzi mi o te chodzace?

No ja tez to słyszałam ale jak dziecko chodzi na palcach..... Kuba ładnie stawia nóżki to nie zakładam mu..... a jak ściąga skarpetki to załóż mu rajstopki.... :)

Hej!
Nas też śniegiem zasypało.
Żabeczko - z butami to ja już sama nie wiem, bo ciągle twierdzą co innego. Jak Szym był mały, to wszędzie pisali: tylko buty! Ze sztywnym zapiętkiem. Boso tylko po piasku i trawie. Potem znowu: buty jak najpóźniej, tylko skarpety z ABS-em, ew. wszędzie boso. Więc już nie wiem. Młoda chodzi w skórzanych kapciuszkach, które jedyna co robią, to są przeciwpoślizgowe i nic nie trzymają. Ma też buciki clarcsa - sandałki po domu i buty (sztywne) na dwór. Ważne chyba jest, żeby podeszwa była miękka... A w ogóle Malwiś trochę źle mi te stopy stawia, ale już nie wiem co robić, bo z Szymkiem było to samo, rehabilitant nas nastraszył, objechaliśmy super ortopedę, super neurologa od mięśni i usłyszeliśmy, że sobie problemów szukamy, bo dziecko jest w normie. Jestem całkiem już głupia w tym temacie ;-)
An

No wlasnie ja tez zglupialam, dlatego sie Was pytam:)
A jak widzisz, ze dziecko zle stawia stopki? Moj nie chodzi na paluszkach, a na co powinnam zwrocic jeszcze uwage to nie wiem:/

reklama
Hej witajcie
powróciłam po wizytach u znajomych, tesciowej, byliśmy jeszcze wyjazdowo w kinie z Zuzią w Bolesławcu na 3d-bo to najbliżej nas ( 50km) . Dzisiaj mój Andrzej pomaszerował do pracy na 5 :( i skończyło się dobre. Teraz jeszcze tydzień ferii, więc jesteśmy 3 babki w domu.

ZA parę dni Hania kończy roczek. my na szarym końcu. Jeszcze przed nami Michaś od Anne.

Zima nie odpuszcza , teraz mamy piękne słońce i -12

Agape, Żabeczko przyjmijcie szczere kondolecje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry