Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze to niemozliwe...moze rzeczywiscie da sie jakos przyspiszyc Patrycjo?
i trzeba bedzie tylek sprac
na golodupcow sie chodzi a o nas to juz...

Poszylam troszke, bo juz poszeweczki na "jaski" mialam ciut wysluzone.
,ma od kilku dni troszkę katarku,ale poza tym żadnych innych objawów,nie dał się uspać w wózku,ani ze mną w łóżku,musiałam go dosłownie nosić na rękach przez prawie całą noc,tylko chwilami kładłam go do siebie.Rano był taki słabiutki,ale gdy podałam mu drugą dawkę panadolu to się ożywił i teraz się bawi i jest wesoły.Ale już się umówiłam z lekarzem,pojadę sprawdzić co się dzieje,bo nie wiadomo-może gardełko,albo coś tam się rozwija,a gorączka może powrócić wieczorem-nawet nie wiem ile miał tej gorączki,ale tak na wyczucie to na pewno nie więcej jak 38,może nawet tylko stan podgorączkowy.

Kurczę, to nie da się jakoś tego przyspieszyć??
Ej, dajcie spokoj...15 maja jak chlopczyk cierpi i rodzice i wogole??? Co za paranojaKurcze to niemozliwe...moze rzeczywiscie da sie jakos przyspiszyc Patrycjo?
Tygrynko nooo, ja to niewiem jak to bedzie z Toba kochana - zaniedbujesz nas ostatnio;-)i trzeba bedzie tylek sprac
na golodupcow sie chodzi a o nas to juz...
An mnie dzisiaj tez paralizowalo ja mialam sprzatac![]()
Pochwal sie kochana zabaweczkami.
A ja sobie dzisiaj przypomnialam zawod krawcowej bllleeeee.....Poszylam troszke, bo juz poszeweczki na "jaski" mialam ciut wysluzone.
Czy macie jakies przepisy na zapiekanki z ziemniaczkami?:-)
Hej!
Patrycja, no przerąbane! I nic nie możecie z tym zrobić? 2 miesiące to potwornie dużo! A jakieś plastry albo coś, co by mu pomogło?
Tygr, łączę się w katarowym bólu, ale my już na prostej.
Dziewczyny, jak ktoś chce coś kupić Humany, to dziś mają dostawę za darmo z okazji Dnia Kobiet. Do sklepu można wejść przez reklamę z mojej stronki (dostałam kaszki do testowania, to polecam ;-) www.gadzetomama.pl
Zabawki pokażę jutro, bo dziś to już nie mam siły (miałam popisać, ale mąż mój był wrócił 2 godziny później z roboty, więc nic nie zrobiłam, buuu, a termin goni).
Całuski
An