Hej,

witajcie u nas leje deszcz. Hania też ostatnio wstaje wcześniej koło 6, 6.30 ale spi ładnie ewentualnie z 1 pobudką. W nagrodę rano dostaje cycusia
Ja tez posprzedawałam leżaczki, maty, karuzele i powiem Wam, ze właściwie za taką samą cenę co kupiłam. Teraz mam na tapecie ciuchy Zuzi. Hankowe rzeczy poszły wszystkie:-) Ja tak cały czas kręcę, sprzedaję a potem kupuję dzieciakom i mam cały czas co robić na allegro:-)
Anyolki, ja zauważyłam, że kiedy ubrałam lalkę w ciuchy Hani, dałam jakąś maskotkę do zdjęcia, zrobiłam takiego psedo-dzidziusia , to ciuszki zaraz mi poszły

. Jakoś psychologicznie to działa. Paczki dawałam od 50 zł a szły po 100-150zł . jak mam zestaw , to ostatnio biorę opcję płatną 12zł i moje rzeczy są zawsze na pierwszej stronie. To się i tak opłaca.
Czasami robię zestawik kolorystyczny z 3-4 rzeczy , wystawiam np. za początkową 10-15. I jakoś się udaje. Pamiętaj też o godzinach wystawiania, żeby były popołudniowe, kiedy ludzie są w domu i mogą przeglądać.
Teraz wystawiłam fotelik Hani za 100zł i po 2 dniach było 10 obserwujących, zobaczymy za ile sie sprzeda
Powodzenia Anyolki i duzo zdrowia