Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i moge podzielić się nowymi info, wczoraj mój ginek powiedział,że nigdzie nie jest udowodnione,że USG jest szkodliwe ale generalnie jak nie potrzeba to się nie robi, badania mam w normie, mam teraz już brać Feminatal 400, wcześniej miałam 800, no i bardzo się cieszę bo już nie bolą mnie piersi i powiedzmy,że mogę patrzeć na mięso, jeszcze nie jem, ale moge patrzeć 

A mi lekarz powiedział że tak dobrych wyników dawno nie widział:-) tylko trochę za mało przytyłam bo od ostatniej wizyty (6 tygodni temu) tylko 0,5 kg
Ja wczoraj leżąc w wannie postanowiłam się rozmarzyć... Odprężyłam się zaczęłam powoli oddychać i trzymałam rękę na brzuchu...Wyraźnie poczułam że coś mi w nim ,,pływa" ...Poczułam na dłoni takie delikatne muśnięcia....Musiałam się mocno skupić by to poczuć ale poczułam...Nie jedna z Kobiet pewnie powie że to za wcześnie tak jak powiedziały to moje ,,koleżanki" na innym forum...Lekarz powiedział mi że od 16 tygodnia czuć ruchy dziecka na sto % ale mozna i wcześniej ... Trzeba tylko chcieć... Ja wyraznie poczułam jak mały się deliaktnie przesuwa..zresztą po krztałcie mojego brzucha to widać..bo czasami mama z jednej strony nieco większy...A brzuch rośnie mi tak że wyglądam jakbym była w 6 miesiącu więc dzidzia też pewnie duża... Ja napisałam co odczułam...Wy też podzielcie się swoimi doświadczeniami tylko nie plećcie jak te z innego tematu....Cześć dziewczynyJak tam Wasze brzuszki ?
Ja wczoraj leżąc w wannie postanowiłam się rozmarzyć... Odprężyłam się zaczęłam powoli oddychać i trzymałam rękę na brzuchu...Wyraźnie poczułam że coś mi w nim ,,pływa" ...Poczułam na dłoni takie delikatne muśnięcia....Musiałam się mocno skupić by to poczuć ale poczułam...Nie jedna z Kobiet pewnie powie że to za wcześnie tak jak powiedziały to moje ,,koleżanki" na innym forum...Lekarz powiedział mi że od 16 tygodnia czuć ruchy dziecka na sto % ale mozna i wcześniej ... Trzeba tylko chcieć... Ja wyraznie poczułam jak mały się deliaktnie przesuwa..zresztą po krztałcie mojego brzucha to widać..bo czasami mama z jednej strony nieco większy...A brzuch rośnie mi tak że wyglądam jakbym była w 6 miesiącu więc dzidzia też pewnie duża... Ja napisałam co odczułam...Wy też podzielcie się swoimi doświadczeniami tylko nie plećcie jak te z innego tematu....