Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy witamyHej dziewczynymoge sie dolaczyc ? tez mi wypada termin na luty a dokladniej na koniec lutego
jak sie obczaje co i jak to porobie sobie tez suwaczki jestem dopiero w 10 tc
mam tez 2l córcie ktora wlasnie sie obudzila wiec musze leciec
![]()

Spokojnej ciąży życzę
Tak to możesz męczyć przynajmniej im na dobre to wyjdziematematyką, oj męczę męczę. Już niedługo i może mnie uwolnią i pójdę do pracy![]()
Musisz mieć anielską cierpliwość bo różne dzieci są dlatego Cię podziwiam
Prawie nic nie zjadłam jakoś mnie odrzuciło od obiadu ale potem wcięłam 2 jabłka 4 nektaryny i 2 banany:-) zastrzyk witaminek dla maleństwa
Patrycja ja mam to samoNajadłam się owoców i warzyw dzisiaj, bo siedzę sama w domu hehe ale mnie się na razie nie chce gotować dlatego siedzę bez obiadu...:-) do 18 zdążę zrobić zupę zanim wszyscy wrócą. Jak na razie siedzę, słucham muzyki i wyje na cały pokój :-)
Mam barszczyk ukraiński i gulasz z ziemniaczkami i suróweczką z kiszonej kapustki
Wiśnie też mam możecie wpaść z Ilonaą zapraszamPatrycja same pyszności dla Ciebie i maleństwa :-)
ja zjadłam zupe pomidorową a drugie jakos nie miałam ochoty. Czekam na mojego i zjemy to razem jak przyjdzie. za to chyba zaraz przejde sie pod hale targowa po jakies owoce. jak mi sie chce brzoskwin, nektarynek a najbardziej wiśni. oddam całe 2 danie i lody za szklaneczke wiśni![]()
Mam też kompocik z wiśni i malin:-)Hej dziewczyny. Zaraz się zbieram na działkę korzystac ze sloneczka i jerzyn. pewnie znowu się opcham owocami. Mam w planie dzisiaj zahaczyć o sklep ciążowy u nas. Nie wygląda na żaden "markowy", więc i może ceny nei będa markowe
. Miłego dnia ;-)

Hej dziewczynymoge sie dolaczyc ? tez mi wypada termin na luty a dokladniej na koniec lutego
jak sie obczaje co i jak to porobie sobie tez suwaczki jestem dopiero w 10 tc
mam tez 2l córcie ktora wlasnie sie obudzila wiec musze leciec
![]()
matematyką, oj męczę męczę. Już niedługo i może mnie uwolnią i pójdę do pracy![]()
Pewnie masz fajnych uczniów Ooo jezu Patrycja, ale mi zrobiłaś smakamów gdzie mieszkasz i wbijam na obiad hahaha:-):-)
Kurde dzisiaj mam kryzysowy dzień...ale bym sobie poszła gdzieś potańczyć i się pobawić..
:-