Witam :-)
Patrycja ja wczoraj zamawiałam kwiaty w takiej pobliskiej hurtowni bo wyjdzie dużo taniej. tylko na razie zamówiłam tak na oko, we wtorek mam isc dostane katalog i bede mogła zmienic zamówienie i wybrać inną wiązanke. Dalej mam zgryza czy la mojej świadkowej zamawiac kwiatki czy nie. W końcu to tylko cywilny. Do domu zamówiłam śliczne stokrotki i zólte nagietki. A do sukni zastanawiam sie na kaliami. chciałabym tylko 3 kalie i kremową wstązkę i tyle. Na razie to taka opcje.
Ja wczoraj miałam doła giganta. Mój zadzwonil ze mu wypadły 3 dodatkowe prace i musi zostać długo wiec zebym nie czekała na niego z kolacją. pobeczałam sie, oczywiście nie do słuchawki,a potem poszłam spac. Obudziłam sie o 1 jak wrócił i wtedy zjedliśmy sałatki bo ja z tego wszystkiego zapomniałam ze od obiadowej zupy nic nie jadłam. poem nie mogłam spac do 3 , on tez wiec mi wynagrodził to ze caly dzien siedzę sama w domu. I mi przeszło. nawet nie byłam zła tylko tak strasznie mi było smutno, jakby mi ktos kamien na serce wrzucił.
A dzis znów sama siedze. wiec wymysliłam sobie ze, wyciągam pierogi z zamrazalnika, mam wczorajszą zupe. Nic nie gotuje, nie sprzątam itp tylko zjem sniadanie, nakarmie rybki, wykąpie sie , doprowadze do stanu używalnosci i ide na miasto na zakupy. Pewnie nic nie kupie ale pochodze miedzy ludźmi. A potem odbiore wyniki badań. Moze niebędą takie złe

Ehh tęsknie za pracą. przynajmniej byłoby do kogo buzie otworzyć