Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to juz z tymi chłopami jest jak już coś się dzieje zawsze zwalaja na nas.
Dziewczyny dzieki ogromne za trzymanie kciuków przydały się dzidziolek rośnie sobie ma rączki nóżki brzusio i taki z niego mały kosmita kochany;-). Kciuki się przydały.
Niestey pani doktor w państwowej przychodni ma takie usg które nie daje zdjęć ale za dwa tyg wraca moja pani doktorowa to u niej dostane dzidziola. Ehhh a oprócz tego ze dzidzi zdrowe to ja dostałam na początek furagin na te nerki ale jak nie pomoze a wiem ze nie pomoze to polecimy antybiotykiem. Cóż skoro za pierwszym razem pomógł i nie zaszkodził to teraz tez pewnie nie. No i tak jak myslałam pięć kilo w dół i anemia. Cóż witaminy i troche sie przymusic do jedzenia.Patitka superowe wieściDostałaś fotkę Dzidzi ?
Mój M podobno nie ma czasu się po ... podrapać i nie "obrobił" filmikuMam nadzieję że dzisiaj mu się uda.
Buziaki
Dziękuję byle tak dalej.
Kochana super, że wszystko z Dzidzią w porządeczku:-)
Kochana właśnie coś takiego jak ten drugi bukiet mi się marzy.wklejam te bukieciki dla Anisen i znikam;-) ...
Ja już zamówiłam ale tylko dla siebie bo byłam na paru cywilnych u znajomych i świadkowa miała bukiet ale od siebie i całkiem inny niż pani młoda a też nie chcę narzucać sięWażne żeby mój mi się podobał;-) Zamówiłam sobie bukiet też z kalii bo będzie mi pasować do ozdoby do włosów kuzynka mi odstąpi bo rok temu brała ślub i ma spinke z lilią a nie chce wydziwiać na głowie lekko unieść włosy i kosmyki z boku spiąć z tyłu i będzie dobrze
Od razu zamówiłam obiad i razem z tortem przyjęcie na 15 osób wyniesie nas 790 zl więc myślę że nie jest źle
![]()
Patitka pomyśl ze teraz jesz dla Dwojga a moze nawet ze bardziej dla dziecka niz dla siebie. Na mnie na początku jak mialam mdłości działało. I wcale nie zmuszałam sie do czegos na co nie miałam ochoty. zawsze znalazłam cos co mnie nie odrzucało i jadlam od razu póki nie przeszła mi ochota. Najgorsze dla mnie było przeczekac to, wtedy okazywało sie ze wymiotuje na samo wspomnienie jedzenia. i ostatnie- przy łóżku miałam sucharki, wode niegazowana i troche suszonych owoców. zjadałam cos zanim wstałam z łozka. Biedna byłam tylko jak musiałam iść oddać krew- odwoził mnie mój bo bym zwymiotowała w autobusie albo zemdlała po drodze idąc pieszo.Niestey pani doktor w państwowej przychodni ma takie usg które nie daje zdjęć ale za dwa tyg wraca moja pani doktorowa to u niej dostane dzidziola. Ehhh a oprócz tego ze dzidzi zdrowe to ja dostałam na początek furagin na te nerki ale jak nie pomoze a wiem ze nie pomoze to polecimy antybiotykiem. Cóż skoro za pierwszym razem pomógł i nie zaszkodził to teraz tez pewnie nie. No i tak jak myslałam pięć kilo w dół i anemia. Cóż witaminy i troche sie przymusic do jedzenia.

Oby się nie przeliczył.