No ja już oglądałam ten budynek z zewnątrz razem z mamą i działke na około . Ale żeby oglądnąć w środku gosciu musi az z Wroclawia przyjechać , nie chce go 2 razy ciągać , za misiek wraca za 10 dni wiec wytrzymam ...tak bym chiała ...
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
faktycznie dzis dzień pecha
zła jestem jak diabli.
jedna taka z allegro nadgorliwa wysłała mi przesyłkę na adres stałego zameldowania mimo ze na allegro go nie podawałam. Teraz muszę czekać kolejne dni aż rodzice mi prześlą to do mnie. Trafia mnie bo stracę kasę na kolejną przesyłkę.
A swoja drogą skąd miała ren adres.
ehh. no i na koniec mój nie przyjedzie na obiad bo doszedł do wniosku ze woli w pracy zjeśc i skonczyć przed 20 niz przyjechać na godzine i pracować potem do 22. wiec jem znów sama.
Smacznego Kobietki

jedna taka z allegro nadgorliwa wysłała mi przesyłkę na adres stałego zameldowania mimo ze na allegro go nie podawałam. Teraz muszę czekać kolejne dni aż rodzice mi prześlą to do mnie. Trafia mnie bo stracę kasę na kolejną przesyłkę.
A swoja drogą skąd miała ren adres.
ehh. no i na koniec mój nie przyjedzie na obiad bo doszedł do wniosku ze woli w pracy zjeśc i skonczyć przed 20 niz przyjechać na godzine i pracować potem do 22. wiec jem znów sama.
Smacznego Kobietki
Znachorko - popieram Ilonę w 100%. Nawet jak jest do remontu to jak się pokombinuje można zrobić ślicznie i przytulnie małym kosztem. Teraz musisz się uzbroić w cierpliwość i przygotować argumenty dla MZnachorko znając siebie to ja już bym dawno tam poleciała to zobaczyćMoże spróbuj przejść się tam chociaż z Mamą czy jest sens się nastawiać, a potem ze swoim Mężczyzną doszlibyście do ostatecznego wniosku :-) Nawet jeśli wymagałoby remontu to przy takim czynszu bardzo szybko zrobilibyście sobie schludne, wygodne mieszkanko
Takie jest przynajmniej moje zdanie:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Znachorka ja Ci podrzuce argument za
my płacimy 1000 samego odstępnego a i tak nie możemy zrobić pokoiku dla dziecka jaki bym sobie chciała. Wszystkie ściany sterylnie białe, podłoga w kuchni wymaga codziennego mycia bo wyglada jak chlew. Jakbym sama remontowała to małym kosztem ale tak by było przytulnie. Troche pracy ale będziecie mieszkac tak jak zechcecie. A czynsz bajer, po prostu bajer
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Już mi moja wściekłość przeszła
Nie mogę się denerwować przez głupią babe
My wynajmiemy u koleżanki która niedawno została wdową( ma dopiero 24 lata:-() pół domu 3 pokoje kuchnia, łazienka i co najważniejsze całkowicie odzielne od drugiej częsci domu za 500 zl miesięcznie no i plus rachunki miesięcznie w 800 zl się zmieścimy
Tylko pasuje odmalować troszkę a tak jest super stan i tak minimum 5 lat możemy sobie tam spokojnie mieszkać myślę że w tym czasie już wybudujemy domek

Kurcze ale trafiłaś na okazjehej dziewczynki ... ja od wczoraj mysle tylko o jednym ... znalzłam taniocho mieszkanie duże do wynajecia , ale na 100% będzie do remontu . I tylko teraz czekam aż mój kocurek wróci to sie umówimy z gosciem żeby je obejzec ... prawie 85 metrów2 powierzchni uzytkowej za 160 zł miesiecznie...

Boje sie tylko że to bedzie oznaczało dla mnie kolejne wyjazdy Kocurka za granice ... Mam nadzieje ze znajdzie w Polsce prace ... a jak nie to jakoś przezyjemy ... ale szkoda by było zeby nie był przy mnie i przy dziecku tylko jeb** kase za granicą ... teraz pytanie co ważniejsze ... ech ... przez te 10 dni bede ochodziła od zmysłów ... No nic bedę przygotowywała mocne argumenty . Mojemu misiakowi najlepiej rzucać w twarz kwotami
To do niego dociera !
Anisen- nie wiem jakiej firmy były te ubrania ciązowe ale znam kilka firm gdzie mają naprawdę fajne "fatałaszki" dla kobiet z brzuszkiem
Ponizej podam Ci linki
Ale co do cen...to niestety firmy ktore robią odzież ciążową dorabiają sie na matkach...bo wiedzą ze nic innego nie zalozymy....choc moim zdaniem to swinstwo..tym bardzej ze te ubrania są tylko na kilka miesiecy...
Linki :
www.9fashion.pl
www.bebefield.pl
www.happymum.pl
Też polecam te firmy odzieżowe. Kupiłam już sporo rzeczy z 9fashion oraz happy mum i jestem baaardzo ale to bardzo zadowolona. Fajne, ładne, wygodne, dobrze się piorą. A ceny... ceny rzeczywiście pozostawiają dużo do życzenia, ale nie pozostało nam nic, jak tylko się z tym pogodzić;-)
p.s. fajne też są rzeczy z firmy branco![]()
Kochane a ja Wam sie musze pochwalić ze dziś odebralimy klucze od naszego domku)))) Nareszcie bedziemy miec swoje miejsce na ziemi:-):-):-):-)
GratkiOby się Wam suuuper mieszkało. My z mężem choć mamy swoje m3 to zaczęliśmy się budować, nie wiedząc jeszcze o dzidzi
Nie zdążymy z końcem budowy do narodzin, ale myślę, że we wrześniu 2010 to będziemy już we trójkę w naszym wymarzonym gniazdku
buziaki dla Was Śnieżynki
Makiwi
Zaciekawiona BB
Pysia, to niesamowite, ale ja mam tak podobnie. Jak siedziałam w mieszkaniu, gdzie jest głośno,bo wszędzie remonty i ciągle czuje jakieś zapachy obiadów sąsiadów to cały dzień mnie mdli wraz z dalej idącymi konsekwencjami. Wczoraj postanowiłam się wybrać na parę dni do rodziców, którzy mieszkają na obrzeżach Warszawy. Jest tu cicho, dużo zieleni i świeżego powietrza i mdłości prawie zupełnie zniknęły!!! Mam nadzieje, że tu w końcu trochę przytyje, bo na razie tylko niecałe pół kilo przybrałam.Witam Dziewczyny.
Własnie wróciłam po 3 dniach spędzonych z rodziną. Byłam na "wsi polskiej" gdzie jescze UE nie dostarla. Ale za to najadlam się (choc lepiej pasuje obzarłam) prawdziwym jedzeniem .Szynka bez konserwantow, rosół z kurki co 2 dni wczesniej biegała po podwórku:-). Przez 3 dni ani poł mdłosci, miło, że jadłam jak dziki osioł
. Mąż nie mógł uwierzyc, że ja mogę tyle zjeść. Worciłam na Sląsk i pierwsze co poczułam to młdości
.[...]
Dlaczego nie można prowadzić auta w ciąży?[...] Mimo tego że teraz jest wszytsko dobrze to nakrzyczał na mnie że prowadzę auto, że chodzenie po marketach w ciązy to nie jest dobry pomysł hehe. Nie wiem może on ma rację a to ja mam za duże wymagania? Aha i jeszcze jedno badania jakie robiłam w czasie ciązy to tylko raz morfologię, toksoplazmozę,glukozę i mocz.

Dlaczego nie można chodzić po marketach?

Jeśli chodzi o badania, to robiłam te same co Ty, do tego cytologię, bo ostatnią miałam rok temu, WR oraz 3 razy usg, bo miałam (mam?) krwiaczka. Ale jak patrzyłam na "tabele badań w ciąży", to jest to taki standard. Też się dziwiłam, że tak mało, dlatego szukałam więcej info.
Spójrzcie na tabelę na końcu tego artykułu Badania w ciąży. Ciąża - badania lekarskie podczas ciąży
Teraz w poniedziałek wybieram się na usg genetyczne i zastanawiam się nad testem PAPP-A.
A i jeszcze robiłam badania na tarczyce, bo lekarka zachęcała mnie do brania witamin PREGNIUM, które zawierają jod, a jak ma się problemy z tarczycą, to jakoś jod trzeba specjalnie traktować (wyszło, że tarczyca ok i że pregnium mogę brać)
reklama
Ja po popoludniowej drzemce co do jedzenia to ja tez tylko to co swojskie i tu problem bo nigdzie nie ma, ale narobilas mi smaka na te krokiety z barszczem , chyba bede musiala se za nie zabrac , co mi sie mnie podoba bo roboty duzo.Teraz po drzemce wychodzimy na basen bede wieczorkiem. .