reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

kurcze ale wiecie co , to mialo byc 29 Maja a mi dzisiaj kolezanka - strasza babka w sumie nagadala,ze nie mozna brac slubu w maju i listopadzie - niby jakis taki przesad jest :dry::dry: no i nie ma "R" wiec mnie troche zalamala...
Wiecie cos na temat takich przesadow?:confused2:

Kochana ja tam w takie przesądy nie wierzę...ja zawsze chciałam ślub w maju, bo w tym miesiącu się urodziłam i sądzę, że to najpiękniejszy miesiąc:-) wzięliśmy ślub w maju w tym roku i wcale tego nie żałuję:-D a tak poza tym jak ma się nie udać to nie ma znaczenia w jakim miesiącu był ślub, tylko potem wszyscy mówią: "no tak, bo ślub był w miesiącu, w którym nie było r":-p buahahha dla mnie to śmieszne;-)

Mamo Sówko, daj znać jak po wizycie!!!!!!

Już się meldujemy po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki, więc z USG wychodzi, że jesteśmy w 13t4d:-D jutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-)

reklama
Witajcie Kochane :)
ja ostatnio cały czas niemalże biegiem i nie mam czasu pisac,,, :-(ale regularnie czytam co u WAS moje Drogie!!!
Pozdrawiam ciepło wszystkich :-)

To wam opowiem hit....:szok::szok::szok:

Ze jestem duża dziewczynka i ważyłam troszkę to wiem, teraz w ciązy chudne i brzuszek zostaje a ja maleje, no co prawda cycki też rosną na dziś to 80f jak tak dalej pójdzie do karmienia będę zakładać berety na gumce, ale nie w tym rzecz, no widać już, że coś mu brzuch rośnie :blink:....
Umówiłam się z kumpelami w pubie na soczek na pogaduszki, koniecznie chciały zobaczyć fotki robaczka....wiec przy wejściu do lokalu ochroniarz, się mnie pyta co ja robię tu o tej porze - godzina 20:00 - w tym stanie...co za dekiel....się go zapytałam czy kiedyś dostał wpierdul od ciężarnej to sie zamknoł ... :wściekła/y:....no myślałam że mięśniaka bezmuzga rozniosę...co za tupet....to co ciężarne już tylko do garów i prania...czy tylko w domu...to wstyd mieć brzuch i nie należy się z nikim spotykać????:confused::confused::confused::no::no::no::no:

Już się meldujemy po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki, więc z USG wychodzi, że jesteśmy w 13t4d:-D jutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-)
Jak ja lubie takie wiadomości! To cudownie!
Dużą masz dzidzię, tylko 4,9mm mniejsza od mojego synka :-)
A płci nie dało się podpatrzeć? Może na tym lepszym USG podczas mierzenia przyzierności....
Ja z USG była bym w 15 tc , ale liczę według tego pierwszego, bo ponoć pewniejszy :-)

Dobra, bo mój mąż powiedział, że jestem uzależniona od tego forum, dlatego po cichu piszę jak on się kąpie hihi, kobiety zawsze sobie radzą :-)
Buziaki i do juterka!!!!

Witajcie Kochane :)
ja ostatnio cały czas niemalże biegiem i nie mam czasu pisac,,, :-(ale regularnie czytam co u WAS moje Drogie!!!
Pozdrawiam ciepło wszystkich :-)
Wszystko pomalutku :) Melduj się czasami na forumku, abyśmy wiedziały, że o nas pamiętasz...a Twoje nieobecności będą wybaczone hihi:-)

To wam opowiem hit....:szok::szok::szok:

Ze jestem duża dziewczynka i ważyłam troszkę to wiem, teraz w ciązy chudne i brzuszek zostaje a ja maleje, no co prawda cycki też rosną na dziś to 80f jak tak dalej pójdzie do karmienia będę zakładać berety na gumce, ale nie w tym rzecz, no widać już, że coś mu brzuch rośnie :blink:....
Umówiłam się z kumpelami w pubie na soczek na pogaduszki, koniecznie chciały zobaczyć fotki robaczka....wiec przy wejściu do lokalu ochroniarz, się mnie pyta co ja robię tu o tej porze - godzina 20:00 - w tym stanie...co za dekiel....się go zapytałam czy kiedyś dostał wpierdul od ciężarnej to sie zamknoł ... :wściekła/y:....no myślałam że mięśniaka bezmuzga rozniosę...co za tupet....to co ciężarne już tylko do garów i prania...czy tylko w domu...to wstyd mieć brzuch i nie należy się z nikim spotykać????:confused::confused::confused::no::no::no::no:
Koszmar! Gdyby mi tak ktokolwiek powiedział, to bym udusiła i potem jeszcze kopała jakby leżał!!!! Szok !!!!

Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY

Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
Witam :-) pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży :tak::tak::tak::-D:-D:-D cudnie że bliźniaczki...

hej dziewczyny:D
Witamy nowa forumowiczkę , nową śnieżynkę... bliźniaki hehe raz a dobrze..... zazdroszcze:-D
ja właśnie lece na badaia krwii, a tak mi się nie chce że szok:szok:
buuuuziaki

Dzień doberek Śnieżynki w ten cudowny słoneczny poranek:-)

Jak ja lubie takie wiadomości! To cudownie!
Dużą masz dzidzię, tylko 4,9mm mniejsza od mojego synka :-)
A płci nie dało się podpatrzeć? Może na tym lepszym USG podczas mierzenia przyzierności....

Też byłam zdziwiona, że Sóweczka taka duża:-) a fikała jak szalona, aż Mężuś z lekarzem się śmiali, że będzie mega łobuz:-D a co do płci ja tam nie naciskam jak będzie widać to będzie jak nie to nie:tak: wtedy dowiemy się przy porodzie:-D hehe:-) na tym jego USG to raczej ciężko, ale na tym lepszym może coś będzie widać:-)

Witamy serdecznie w naszym gronie i podwójne gratulacje dla bliźniaków:-):-) spokojnej ciąży życzę :-D

Dziewczyny ja zaś spać nie mogę i tylko czekam do 10, aż będę dzwonić do ginka kiedy to USG:-) a potem pakowanko i jedziemy do rodzinki:-)

reklama
Witam jako trzecia dzisiejszego, pięknego, słonecznego poranka :-):-)

Majka witamy i gratuluję bliźniaków :-) 4 dzieciaczków ! super, też chcę mieć kiedyś 3-4 hehehe

Mamo Sówko baw się dzisiaj dobrze :-) i oczywiście jeśli będziesz miała USG to również proszę dać znać co i jak ;-) Miło czytać wasze dobre wiadomości, bo aż napawa to optymizmem :-)

Meganne miłej walki z dzisiejszym dniem ;-) hehe:-p

A ja właśnie wstałam, wyprasowałam koszule Mojemu, bo zapomniało mi się wczoraj z tego wszystkiego :-p Dzisiaj dlatego muszę hurtowo wszystkie przeciągnąć żelazkiem co bym miała spokój... ahh Ci mężczyźni :-p Kiedyś się upierał żebym zostawiła, że sam to robi i ustawił najmniejszą temp. "co by jej nie zniszczyć" więc nie chcecie wiedzieć jak ona wyglądała haha i musiałam wszystko po nim poprawiać... :-p
A jak tam planujecie weekendy i piątek ? :-) Ja idę zaraz do łazienki ubrać się wygodnie, biorę pieska i idziemy na długi spacer z rana:-) Buziaki !

Do góry