reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
Witam mamusiu w gronie Sniezynek i spokojnej ciąży życzę.

reklama
...na kolacje do domu i a taras jak tylko nie będzie padać. Na pewno zrobie zwykła jarzynowa bo moi to lubia, na pewno chce zrobic taka z sałatą lodową, pomidorami, papryka,oliwkami i serem feta. to uwielbia mój, no i z selera korzeniowego, ananasa, kukurydzy i rodzynek z odrobiną szynki drobiowej i jaogurtu- to moja . ale co jeszcze? Jarek upiecze pyszne szszłyki, pieczone udka z kurczaka a dla mnie cukinie z grila. myśle ze dam sobie rade. Na deser lody, szarlotka mojej roboty i tort od mamy - taki weselny...
Mogę Ci podać przepis na dobrą sałatkę z makaronem ryżowym jak do tej pory wszystkim smakowała:blink: Napisze przepis w kulinariach jak będziesz chiała to skorzystaj:blink:
Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
No to gratuluje podwójnie:-) Witam i życzę spokojnej ciąży:-)

HEj....
Dziewczynby lece podejscie 3 do sukni zrobic :p z mama, tesciowa i tata wiec bedzie DZIALO...............:sorry2::sorry2::-D:-D

See ya
Trzymam kciuki za wybór sukienki:tak::tak:

kochane lenia to chyb ja mam w standardzie:p choc wczoraj mi coś odwaliło i pomyłam okna:szok: ja już po badankach... w domku, piesek na dworku był więc mam święty spokój:-p
od poniedziałku do pracy... powiem wm że po 2 tyg zwolnienia baaaaardzo mi się tam nie chce wracac....

Gratuluje bliźniaków i życzę spokojnej ciąży!
Kochana , zrób sobie suwaczek i witaj wśród nas :-)

Dzień doberek Śnieżynki w ten cudowny słoneczny poranek:-)

Też byłam zdziwiona, że Sóweczka taka duża:-) a fikała jak szalona, aż Mężuś z lekarzem się śmiali, że będzie mega łobuz:-D a co do płci ja tam nie naciskam jak będzie widać to będzie jak nie to nie:tak: wtedy dowiemy się przy porodzie:-D hehe:-) na tym jego USG to raczej ciężko, ale na tym lepszym może coś będzie widać:-)

Witamy serdecznie w naszym gronie i podwójne gratulacje dla bliźniaków:-):-)spokojnej ciąży życzę:-D

Dziewczyny ja zaś spać nie mogę i tylko czekam do 10, aż będę dzwonić do ginka kiedy to USG:-) a potem pakowanko i jedziemy do rodzinki:-)

Mój mąż jeszcze nie był ze mną na żadnym USG i raczej nie bedzie :-(
Kochana, jak byś mogła, to daj znać jak po rozmowie i na kiedy masz to USG :-) Miłego dnia u rodzinki !!

Witam jako trzecia dzisiejszego, pięknego, słonecznego poranka :-):-)

A jak tam planujecie weekendy i piątek ? :-) Ja idę zaraz do łazienki ubrać się wygodnie, biorę pieska i idziemy na długi spacer z rana:-) Buziaki !
My na weekend planujemy remont. Najwyższy czas na przemeblowania i malowania pokoi, bo później farba może dłużej schnąć, a to nie za dobrze dla nas!
Dlatego czeka nas roboczy weekend :-) Miejmy nadzieję, że efekt będzie widoczny :-)

Hej Dziewczyny.
Siedze sobie w pracy, ale najchętniej to bym już do domu poszła :dry:. Już bym poszła na l4.
Jedyny plus, że mąż ma wolne dzisiaj. Na jutro umówiłam się na ruskie pierogi u mamy, najem się jak bąk :-D

Hej Dziewczyny.
Siedze sobie w pracy, ale najchętniej to bym już do domu poszła :dry:. Już bym poszła na l4.
Jedyny plus, że mąż ma wolne dzisiaj. Na jutro umówiłam się na ruskie pierogi u mamy, najem się jak bąk :-D
Mnie też praca zaczyna męczyć! Tylko niestety nie mogę iść na L4, gdyż szef zaczął mi płacić pełny ZUS i dopiero po 3 miesiącach będę mogła, aż mi się tam wszystko naliczy. Więc na razie trzeba zacisnąć zęby i robić :sorry:
A tych pierogów Ci zazdroszcze :-)

reklama
Śnieżynki dzwoniłam do ginka i jedziemy na 11 do niego :-) bardzo się cieszę, bo już to będzie zrobione i będę wiedziała co i jak:-) po USG postaram się odezwać:-D

Do góry