reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A co robicie dzisiaj dobrego na obiadek???:-) bo tak siedzę i myślę i nie mam kompletnie pomysłu na dzisiaj co ugotować po pracy:sorry2:
Co do obiadu, to ja jestem smakoszem kuchni chińskiej! Dziś też nie miałam pomysłu na obiad i pomogły mi Google hehe,
Znalazłam fajną stronę z przepisami : Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska > dziś weszłam na kuchnię chińską i znalazłam tysiące różnych ciekawych przepisów.
Będę testować!

Muzyka rockowa. Czesław po Niemenie, Tadziu po Nalepie, A Ronald bo Bonie Scottcie.
Woow, niesamowite! Czesio mi się w ogóle nie podoba, ale Tadziu i Ronni (spodobało mi się to zdrobnienie, poważnie!) super!

reklama
eh a ja dzisiaj obiad na makaronowo i pomidorowo bo i pomidorówka bo mała i zreszta ja tez uwielbiamy i spaghetti.
Miałam w sobote spaghetti:-D:-D:-DDziś pasuje coś innego zrobić:-)
Co do obiadu, to ja jestem smakoszem kuchni chińskiej! Dziś też nie miałam pomysłu na obiad i pomogły mi Google hehe,
Znalazłam fajną stronę z przepisami : Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska > dziś weszłam na kuchnię chińską i znalazłam tysiące różnych ciekawych przepisów.
Będę testować!
Super stronka:-) coś dzisiaj na pewno przetestuje na obiad stamtąd:tak::tak::tak:

nam dalej się podoba Kuba lub Kacper ;) a dla dziewczynki zostało tylko Kinga Lena (mój się zgodził na Lenkę)
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, zrobiłam cukinie faszerowana mięskiem i zupa szpinakowa się gotuje. za 30 minut się ugotuje. A potem znów muszę biec w miasto. Mój dzis padnie z głodu zanim dotre do niego

nam dalej się podoba Kuba lub Kacper ;) a dla dziewczynki zostało tylko Kinga Lena (mój się zgodził na Lenkę)
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, zrobiłam cukinie faszerowana mięskiem i zupa szpinakowa się gotuje. za 30 minut się ugotuje. A potem znów muszę biec w miasto. Mój dzis padnie z głodu zanim dotre do niego
Śliczne imiona:-) U nas dalej jest Gabryś i Zosia:-D Kurcze ale masz zabójcze tempo uważaj na siebie Kochana:tak:

Cześć !

Ja dzisiaj mam kolejny leniwy dzień. W nocy była okrutna burza i ulewa i tym sposobem pół nocy nie spałam przez co jestem troszkę nieprzytomna. A do tego u nas dzisiaj tylko 19 stopni i silny wiatr. Ale wkrótce trzeba będzie się ruszyć i zaczerpnąć świeżego powietrza.

Dziś wieczorem przyjedzie na chwilę siostra ze szwagrem to będzie miło. A jutro mam gościa na noc, więc muszę przyrządzić jakąś pyszną sałatkę.

reklama
Do góry