Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mnie się, aż słabo zrobiło jak to przeczytalam, bo moja mala Sroczka tez sie czasami tak wyrywa i mowi "bo ja jestem taka zdolna dziewczyna i sama potrafie". A jak widac o nieszczescie to wcale nie trudno :-(
Przyznam sie Wam, ze strasznie mnie to martwi, bo ja tak bardzo chce jak najmniej przytyc, bo dopeiro co zrzucilam 22 kg no i wiem jak ciezko mi bylo gdy w pierwszej ciazy przytylam prawie 30 kg
:-( Tym razem marzy mi sie max12kg. Ale martwi mnie ten wielki brzuch, ehhhh..... Choc moj maz jest wrecz zachwycony, caly czas mnie po nim glaszcze i na kazdym kroku powtarza jaki jest uroczy. Ale przeciez ja dopeiro koncze 4 miesiac, uuuuu.... Nie myslcie ze jestem jakas nienormalna, ja sie ogromnie ciesze z tego brzusia, jestem z niego dumna, ale martwi mnie tempo w jakim zaczal ostatnio rosnac. No nic, koncze Wam juz marudzic :-(Luczynka każda ciąża jest inna. Staraj się kontrolować wagę ( bez przesady). Brzuch nie oznacza kilogramów na plusie ;-)
Ile już masz do przodu ?
Poza tym synek musi mieć trochę miejsca na brykanie![]()

Narazie mam 1,5 kg na plusie od początku ciąży. 

Ale niedługo jak tylko ten nerwowy czas minie bede pisać o mojej Śnieżynce...Potworku na którego czekamy 
Kurcze chyba muszę sobie zakupić, bo wizytę mam dopiero 20 września, a chyba pasowałoby kontrolować wagę...
Oczywiście dzień jak codzień w pracy już siedzę:-( Znienawidziłam swoją pracę czekam do 17 września a wtedy idę na l4 po co mam się męczyć. Kiepsko się czuję ale dzidzia buszuje od samego rana w brzuszku

To chyba ma się dobrze jeszcze pare dni i się dowiem co tam w brzuszku słychać może nawet się dowiem kto to będzie
Choć moja koleżanka się dowiedziała w 7 miesiącu ja tyle nie wytrzymam

A Tobie AguśZakochana spokojnych bezstresowych ostatnich przygotowań do ślubu życzę