Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno sie nie zgodzi bo juz kogos przyjeli na te 6 tygodni :-(
teraz zostaje mi albo isc na urlop i wracac za 6 tygodni do pracy albo dalej na l4 do konca ciązy
Gdybym mogła zacząc od 3 września to bym sama sobie przygotowala rozkłady ramowe, sama ustawiła uczniów itp, a tak wejde po prawie 2 miesiącach za kogos kto wie ze jest tylko na zastępstwo i wiem ze bedą z tego same problemy.Anisen to szoruj na L4, jeszcze się w życiu napracujesz. To ostatnia szansa żeby tak naprawdę wypocząć:-) a stres spowodowany pracą na pewno Ci nie pomoże. :-(
Anisen koniecznie leć po L4. Przecież po macierzyńskim dostaniesz dodatkowe pieniądzeI zamiast 20 tygodni będziesz mieć 26 tygodni - PŁATNYCH !!
Kochana to pogadaj z lekarzem i idź spokojnie na L-4.na pewno sie nie zgodzi bo juz kogos przyjeli na te 6 tygodni :-(
teraz zostaje mi albo isc na urlop i wracac za 6 tygodni do pracy albo dalej na l4 do konca ciązy
Patitka a gdzie znalazłaś info że macierzyński trwa 22 tygodnie ? Mi się wydawało że 20... Ale dla nas to lepiej :-) Ja na pewno wykorzystam odrazu urlop za 2010 i będzie dodatkowy miesiąc z Maleństwem![]()