Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz od dawna w pracy do tego mnie dzisiaj denerwują bo nawet żadnej decyzji nie potrafią podjać ach ci faceci debata godzinna nad jednym małym topikiem i na koniec nadal nic nie wiadomo i nie można nic konkretnego zrobić a naprawę wystarczy powiedziec robiny a nie no zobaczymy jak to będzie wygladało jutro może coś się zmieni... ach drażnią mnie normalnie
ach jak mnie wkurza tym
a ja się kiedyś zastanawiałam czy można zieloną herbatkę pić w ciąży.. można??
Julisia uwierz, że leżakowanie też męczy.. Zwłaszcza, że miałam duuuże plany po studiach-praca, kariera itp... a teraz to zbytnio nie szukam, zwłaszcza, że mgr mi jeszcze wisi nad głową, bo odkąd w czerwcu dowiedziałam się, że jestem w ciąży wszystko poszło w kąt![]()
a mój mąż też ma humorki, dosłownie jak napisałaś, jak kobietka w ciąży!! nie wiedziałam, że to zaraźliwe![]()
Też bym się wkurzyła... ale najważniejsze, że z dzidzią super ;-)A ja jestem zła zła zła !!!
Wczoraj na wizycie nic sie nie dowiedziałam , oprócz tego że może płeć p. doktorek zdradzi mi w 25 tyg przy pomiarach ...Ktg nie działa ( kabel trzeba posklejać) no to wziął na USG na 10 sekund żeby tylko zobaczyć czy serduszko bije .... Kocurowi tylko pokazał od niechcenia gdzie ono w ogóle jest , i gdzie jest kręgosłup i głowa ... i dowidzenia zapraszam 30 września ...
![]()
Gorzej, że z tym becikowym tak kombinują żeby większości odebrać