Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się z shingle powinnaś pójść na zwolnienie.Anisen zdaje się że masz twardą d... bo już widzę że serducho za miękkie... Wszyscy Cię wykiwają i taki będzie finał. Idź na L4 i się nie zadręczaj że już powiedziałaś że wrócisz.
A jak byś się źle czułą to nie miałabyś oporów z pójściem na zwolnienie ?
ja chce popracować do wigilii, zobaczymy czy dam radę i jak to będzie z tym moim łożyskiem, ale pewnie coraz więcej nas będzie nas na forum od rana ha ha ha
Dlatego masz nas:-) Pozakładamy skypa i będziemy paplaćTeraz na pierwszym miejscu jest Kangurek :-), dl niego zrezygnowalam z wielu rzeczy które lubie a sa niewskazane w ciązy.
tyle ze boję się zostawać sama tak długo w domu. Już szaleje a co dopiero potem jak będzie zimno i nie będzie mozna chodzic na długaśne spacery. bede od rana do 18 sama i nie bedzie do kogo buzie otworzyć:-(
Ja chcę wytrzymać te 2 tygodnie
i też będę chciała iść na l4 nogi już mi powoli odmawiają posłuszeństwa i jeszcze te skurcze nic a nic mi nie pomaga magnez i potas:-(