Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chcialabym zeby takie samopoczucie juz mi pozostalo ale oprocz tego, ze nie mam az tak silnych mdlosci teraz mi sie znowu nasilily zmiany nastrojow.. raz sie ciesze a za chwile jak mnie cos lub ktos zdenerwuje to
mam dola... Masakra!

Daga napewno będzie ok!!! Ja tez sie boje ze jak odtawie dupka to dostane plamien znowu, i chce poproasic lekarza zeby pozwolił mi go brac do konca 1 trymestryu chociaz, ale on jest taki ze jak juz nie plamie to pewnie bedzie marudził, chociaz prywatnie chodze :/ wiem ze mozna zeschizowac, jak sie cos dzieje to od razu sa czarne mysliHeloł.
U mnie za każdym razem były blade i mam chłopca więc może teraz też.
...to tyle jeśli chodzi o ciążę "niechemiczną". Rano dostałam palmień i Duphaston wrócił do łask. W pon mam przyjść po recepty...Oczywiście już zdążyłam zeschizować, że może przez odstawienie leku coś źle z fasolą...
Pozdrawiam depresyjnie...
ja slyszalam teorie, ze jak sie zacznie brac to trzeba brac do okolo 20tc stopniowo pod koniec zmniejszajac bo organizm sie przyzwyczaja i nagle odstawienie moze cos porobic...Daga napewno będzie ok!!! Ja tez sie boje ze jak odtawie dupka to dostane plamien znowu, i chce poproasic lekarza zeby pozwolił mi go brac do konca 1 trymestryu chociaz, ale on jest taki ze jak juz nie plamie to pewnie bedzie marudził, chociaz prywatnie chodze :/ wiem ze mozna zeschizowac, jak sie cos dzieje to od razu sa czarne mysli
nie lubię takiej pogody, bo nic mi się wtedy nie chce, ale z nią się nie wygra
nawet myślałam, żeby gdzieś dziś pojechać na cały dzionek, ale przy takiej pogodzie to nawet nie ma sensu
oglądam teraz Siedem Życzeń wieki tego nie widziałam:-)

Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie z innej beczki, do tych dziewczynek ktore nie sa jeszcze mnezatkami tak jak ja, czy w zwiazku z tym ,ze w Waszym zyciu pojawi sie dzidzia planujecie wziasc slub... bo ja intensywnie nad tym mysle.. raz takie glosy, raz inne i juz sama nie wiem co robic...![]()
wszyscy jak się dowiadywali (jakieś dalsze osoby), że jestem w ciąży i wychodzę za mąż to myślały, że właśnie dlatego, a wcale nie :-) ale niektórym nie przetłumaczysz
ale gdybyśmy nie planowali ślubu, a zaszłabym w ciążę to powiem Ci nie zdecydowałabym się na ten krok gdybym nie była pewna, że z ojcem dziecka chcę być na dobre i na złe
ale to moje zdanie, a indywidualna sprawa każdego:-) powiem Ci, że moja kumpela zaszła w ciążę z chłopakiem po pół roku znajomości i nie hajtnęła się z nim tylko dlatego, że zaciążyli
pomieszkali ze sobą dwa lata, poznali się i dopiero wtedy zdecydowali na ślub:-) inaczej jest oczywiście w przypadku związków, które już jakiś czas trwają:-) hehe ale się rozpisałam