Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki daj znac po wizycie.Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()
poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-
-
-(
życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...

Wczoraj wróciłam dopiero po 24 do domu, bo jeszcze zatrzymałam się na rynku na soczekWczoraj u Pana doktora uśmiałam się bardzo :-) Zmienił mi tabletki z Feminatal N na Feminatal 400 i mam jeść ciemną w pon i czw., a we wt i pt. jasną. Powiedział, że dzięki temu nie przytyję za dużo, bo te ciemne zapobiegają temu i dostarczę wszystkie potrzebne witaminki
Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalę
I chyba będzie dziewczynka !!

Gratuluję :-) Teraz tylko się cieszyć :-)Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()

Waga az tak bardzo mi nie szaleje no ale brzuszek jakis taki wypukly sie robi.
Ciekawe jak bedzie dzisiaj
A tak pozatym to jakos tak dosc dobrze sie czuje, tylko tyle ze jestem troche zmeczona i taka oslabiona.
Wy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()
Ja muszę czekać do czwartku
No to gratuluje zdrowego dzidziusia:-)Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalęI chyba będzie dziewczynka !! Ale to potwierdzi dopiero za 3 tyg
![]()
Tylko żeby nagle niespodzianki nie było że powrócą
Miłego dznia Śnieżynki
Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych BeskidachWy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)
Asia - to naprawde super!! To miłe jak ludzie tak pozytywnie reagują na nasze wiadomości o dzięciątkacha ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...
reakcja:szczere gratulacje i zyczenie krzyczacych blizniakow zebym szybciej wrocila do pracy, heheh. termin zapisany w kalendarzyku i zapamietany. ciesze sie bardzo i czuje jakby kamien spadl mi z serca, doslownie, balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna
buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie![]()