reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
hunjord mocno będziemy trzymać kciuki 
napisz po wizycie, bo będziemy czekać na wiadomości

napisz po wizycie, bo będziemy czekać na wiadomości
Trzymam kciuki daj znac po wizycie.Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()
poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-
-
-(
życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...
Przytulam... bardzo mi przykro :-( Ale pamiętaj, że i dla CIebie w końcu zaświeci słonko

Wczoraj wróciłam dopiero po 24 do domu, bo jeszcze zatrzymałam się na rynku na soczekWczoraj u Pana doktora uśmiałam się bardzo :-) Zmienił mi tabletki z Feminatal N na Feminatal 400 i mam jeść ciemną w pon i czw., a we wt i pt. jasną. Powiedział, że dzięki temu nie przytyję za dużo, bo te ciemne zapobiegają temu i dostarczę wszystkie potrzebne witaminki
Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalę
I chyba będzie dziewczynka !!
No to super wiadomości

Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()
Ja także z calych sil 3mam kciuki

Widze, ze temat brzuszkow jest poruszany. U mnie tez zaczyna go wyciskac i to na calego, co mnie cholernie martwi, bo ze mna to tak jak jedna z Was pisala. W peirwszej ciazy chcialam szybko nosic ciazowe ciuchy i miec widoczny brzuszek, a teraz wrecz odwrotnie

Co do dolegliwosci to ja wczoraj moglam spokojnie otwierac lodowke-jupi :-) bo do te pory robil to wylacznie moj maz a ja stalam kilometr dalej bo tak mi smierdzialo

Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych Beskidach

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Witajcie! Witajcie! właśnie zbieram sie do wyjazdu na wizytę takze trzymajcie kciuki![]()
Trzymamy bardzo mocno

No to gratuluje zdrowego dzidziusia:-)Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalęI chyba będzie dziewczynka !! Ale to potwierdzi dopiero za 3 tyg
![]()
U mnie 3 dzień bez mdłości coś cudownego

AsiaMoss
Fanka BB :)
a ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...
reakcja:szczere gratulacje i zyczenie krzyczacych blizniakow zebym szybciej wrocila do pracy, heheh. termin zapisany w kalendarzyku i zapamietany. ciesze sie bardzo i czuje jakby kamien spadl mi z serca, doslownie, balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna
buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie
reakcja:szczere gratulacje i zyczenie krzyczacych blizniakow zebym szybciej wrocila do pracy, heheh. termin zapisany w kalendarzyku i zapamietany. ciesze sie bardzo i czuje jakby kamien spadl mi z serca, doslownie, balam sie reakcji ale teraz jestem juz spokojna
buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie
Jak czytam o Waszych urlopach to juz sie moge doczekac naszego wyjazdu. Choc bylismy juz w tym roku w maju w Egipcie na dwa tygodnie to juz dawno o tym zapomnielismy i zorganizowalismy sobie jeszcze tydzoen w naszych cudownych BeskidachWy6jezdzamy w piatek popoludniu-juz nie moge sie doczekac :-)
Ja czekam do końca sierpnia... od lutego mamy zarezerwowaną wycieczkę na Zakintos (Grecja) i jedziemy 1 wrzesnia więc też odliczam czas do wymarzonego 2 tygodniowego urlopu...po którym z reszta już nie wracam do pracy...
Co do mdłości niestety wciąż obecne:-( kiedy to wreszcie przejdzie
Asia - to naprawde super!! To miłe jak ludzie tak pozytywnie reagują na nasze wiadomości o dzięciątkacha ja wlasnei wrocilam z rozmowy z szefem...
buziaki, ja dzis apetyt mam na jasny chlebek z serkiem, mniemmm wlasnie wszamam kanapunie![]()
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Rany a ja nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje :-(. mój tak duzo pracuje ze odpadaja wszelkie wyjazdy na dłuzej niz 1 dzien. Rekompensujemy to sobie wyjazdami co niedziela do rodziców mojego ale to nie to samo
a tak mi sie marzył pobyt tygodniowy we włoszech, ehh. pojedziemy za rok juz z maluszkiem.
dziewczyny mam pól kg białego sera z którym muszę cos zrobić. macie jakis pomysł na obiad z wykorzystaniem białego sera? Byle nie naleśniki z serem, jakos nie moge na nie patrzeć
a tak mi sie marzył pobyt tygodniowy we włoszech, ehh. pojedziemy za rok juz z maluszkiem.
dziewczyny mam pól kg białego sera z którym muszę cos zrobić. macie jakis pomysł na obiad z wykorzystaniem białego sera? Byle nie naleśniki z serem, jakos nie moge na nie patrzeć