reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Anisen najgorsze jest właśnie to, że nie możesz sobie nic zrobić :baffled: ale bezsensu moim zdaniem, czy nawet temu komuś nie byłoby na rękę jakbyś zrobiła sobie po swojemu, a żebyś przynajmniej nie musiała latać codziennie ze szmatą po domu ? Dla niego i tak nie powinno być różnicy, bo już chyba lepiej żeby było coś nowe niż stare... jeszcze za taką cenę wynajmu...

Patrycja masz racje nie denerwuj się :-) złość piękności szkodzi :-p a jeśli chodzi o Wasz kawałek domu to moim zdaniem rewelka.

Ja mieszkam nadal w mieszkanku w którym jestem od dzieciństwa i na razie nigdzie się nie wybieramy:-p Mój A. się do mnie przeprowadził, a że mieszkamy z moją Mamusią w prawie 80m2 to nie ma żadnego problemu. Tylko jeden wolny pokój musimy teraz zrobić pod dziecko, bo jak na razie urzęduje tam mój piesek heheh tak mu dobrze, że ma własny pokój:-p A z czasem planujemy wybudować domek, zabrać wszystkich domowników i to mieszkanie wynająć lub zrobię sobie tutaj swój własny gabinet prywatny ;-)

Znachorko z nami zrobisz taką listę argumentów, że aż mu głupio będzie powiedzieć "nie" :-)

reklama
i kupiłam sobie dżinsy ciążowe za 47 zł z przesyłką :-). żebym je szybko dostała to będe sie cieszyć.

wariacji dostane siedząc sama w domu, niech ten czas szybciej biegnie :(
a dzis jednak kino odpada z moim skarbem. jak wróci i zjemy kolacje to On padnie na twarz. Ważne żebym go wyciągnęła na 20. 30 do sklepu zoologicznego ;) po kolejna częśc prezentu która ma tam na niego czekać

Makiwi jemu chodziło podejrzewam o to że do 8tyg.brałam Duphaston bo miałam bóle, a jak poczułam się lepiej to sobie jeżdze gdzie chce i nie uważam na siebie....a wcale tak nie jest bo jazda autem to nic wielkiego.
Na tarczyce to ja też robie badania i to bardzo często bo niestety mam niedoczynność i musze brać o wiele większą dawke leku w ciąży żeby dzidziuś dobrze się rozwijał.
Też sie zastanawiałam nad testem PAPP-A ale gin powiedział że to nie jest konieczne.

Miłego popołudnia:-)

Hej dziewczyny :) moge sie dolaczyc ? tez mi wypada termin na luty a dokladniej na koniec lutego :) jak sie obczaje co i jak to porobie sobie tez suwaczki jestem dopiero w 10 tc :) mam tez 2l córcie ktora wlasnie sie obudzila wiec musze leciec :)

reklama
Ojj matematyko zgrozo :-):-):-) Rok temu miałam pomysł wybrać się na germanistykę, ale koleżanki odradziły mi, że będę Hitlerem w spódnicy i po co to uczniom :-p dlatego wybrałam inna ścieżkę... ale ogólnie za matematykę bardzo podziwiam :-)

Do góry