Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z miłą chęcia, ale nie będzie Wam jutro przeszkadzał;-) Innym razem wpadnę na ciacho i kawusiePatrycja bryndza, ze nie mieszkasz blizej. załapałabyś się na obiad i na pół ciasta a nie same okruszki. chyba zę podeślesz męza jutro rano :-)
;-):-) po drodze mamy Nowy Targ jak do Taty będę jechać
Spokojnie. Obrączki to nie zając, nie uciekły. lezą sobie gdzies , tylko je poszukać, byle bez nerwów. Znajdą sie, na pewno sie znajdą.Ja nie wiem w ogóle na jaką patrzeć listę, jakąś mam przed oczami ale to chyba nie ta... poddenerwowana teraz jestem, bo D. nie wie gdzie wsadził pudełeczko z obrączkami! Bożeee zaraz wyjdę z siebie i stanę obok i głową o ścianę 18387364523 razy walnę...
Patrycja zapraszam gorąco :-)Z miłą chęcia, ale nie będzie Wam jutro przeszkadzał;-) Innym razem wpadnę na ciacho i kawusie;-):-) po drodze mamy Nowy Targ jak do Taty będę jechać
![]()
taki watek super sprawa ja tez sie pisze!! :-)Dzień dobry Dziewczyny:-)
My już nie śpimy chyba od 7ja już po śniadanku, wykąpana i zaraz jadę do sklepu kupić coś Mężusiowi, bo w poniedziałek ma imieninki:-)
Po południu będziemy mieli gości, bo teściu miał w czwartek urodziny, ale dopiero dziś ktoś przyjedzie:-) ale widzę, że ładna pogoda, więc może uda się na dworze posiedzieć
Buziaczki kochane:-)
P.S. Już nikt od dawna nie odezwał się do mnie w sprawie wątku zamkniętego, więc w poniedziałek piszę do tej dziewczyny z taką listą jaką mam, bo większość Śnieżynek się zgodziła![]()
wrzuć na luz kobieto, żadnej frakcji przeciwko Tobie nie robimy
dobrze, że w ogóle, ale ze mną to wszystko wiadomo, mama w razie czego miała od tygodnia swoje przygotowane
witam serdecznie.mam powazny problem i nie potrafie sobie z nim poradzic sama,dlatego bardzo prosze o pomoc.jestem w 20 tyg ciazy.wlasnie wrocilam z drugiego usg,i wyszlo zle.okzalo sie ze dizecko jest za male,za male nozki i glowka.skierowano mnie na dodatkowe usg i te tez nie wyszlo lepeij.kosci udowe sa nie proste a likowate i glowka nie jest taka jak powinna.zoladek tez jest powiekszony.zaproponowano mi badanie zwane punkcja owodni.ale ja nie wiem czy sie zdecydowac,bo to troche ryzykowne.grozi poronieniem.a wcale nie ma 100procentowej gwarancji ze to jakas choroba genetyczna.dodam ze w mojej rodzinie i w rodzinie nie ma przypadkow tak powaznych chorob,prosze was dzewczyny co byscie mi powiedzialy na ten temam.moze bylyscie w podobnej sytuacji?i jak sie to skonczylo.ja juz nie wim co mam myslec,siedze i placze.poza tym jesczze nie czuje wyraznych ruchow dziecka ale ponoc do 22 tyg nie ma sie co tym martwic.prosze o pomoc!!!!