Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj Rechotku a dlaczego tak ?
Na pewno Cię dopuszczą trzeba w to wierzyć bo dobre mysli przyciągją dobre zdarzenia ;-)Witajcie!
Ja dziś w kiepskim humorze... wszystko dlatego, że są problemy z obroną...Eh, szkoda co gadać. Wczoraj już się tak denerwowałam, że aż brzuch mnie zaczął bolec i musiałam leżeć! Dziś nie jest lepiej, moja promotorka daje mi popalić (stara panna!) a w dodatku przez to nie jestem w stanie się uczyć - nic nie umiem! Wczoraj niby się uczyłam - a dzisiaj próbowałam coś powtórzyć i odpowiedzi na ani jedno pytanie nie mogłam wydusić!
Czuje, że jak już mnie dopuszczą do obrony to to będzie moja życiowa porażka!
kalina82 3mamy kciuki!
Ilonaa uważaj na siebie! I troszkę zwolnij kochana!
Majsii gratuluje 20 tygodnia na suwaczku (bo w praktyce to rozpoczyna Ci się 21 tc - tak mi tłumaczył lekarz i wszystkie wyliczenia czy badań czy USG wskazują takie coś!)
Napiszę SMS-a do KalinyNiech wie, że jesteśmy z nią!

+/- i tak zawsze jest 2 tygodnie więc się zobaczy co to będzie :-)ja też, bo wczoraj laski się rozpisały jak to w ciązy się źle sypia i mój organizm sięza bardzą ta sugestia przejął...
To nie ładnieja też, bo wczoraj laski się rozpisały jak to w ciązy się źle sypia i mój organizm sięza bardzą ta sugestia przejął...
Ja sypiam raz normalnie raz się budzę co godzinę ale śpijmy puki możemy bo po porodzie to czeka nas wieeeeeele nieprzespanych nocek 
A miałaś tylko troszkę poszaleć z ziemniaczkami