Gucha90
Fanka BB :)
Gusiek a Ty co od rana tak smutno?![]()
Ale ja właśnie nie jestem smutna, wesoło mi, bo śniła mi się córcia
Opisałam wcześniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gusiek a Ty co od rana tak smutno?![]()
Opisałam wcześniej
Tygrynko - a ja mam nadzieję że z Wami juz lepiej i to tak ostatecznie - że koniec plamień i że łozysko się mocno przykleiło.

He wczoraj właśnie wieczorem pisałam, że czytałam pierwsze posty na luty2010 (na razie jestem na 40 stronie) ;-)
Szukam swojego pierwszego postu, bo ciekawa jestem co ja tam za głupoty pisałamW ogóle to super się tego czyta jak dziewczyny pisały o tym, że zobaczyły dwie kreseczki na testach ehhh a tu już nam stuknął 5 miesiąc
Hihiih
Tygryniu ja kończę 5 serię dopiero![]()
to ja Ci powiem jak się fajnie skończył ostatni odcinek, chcesz?? 
Tygrynko no widzisz! Szybko zlecą te godzinki, jeszcze 3, potem znowu 3, a potem tylko 3 i już![]()

hej dziewczynki)
rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje...))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa
:-
szok:
;-):-)
a to jej dziełobuźki się spodobały
![]()

:-);-)
:-):-):-)

Zapisz na dysku tego glitera :-)potem wejdz w edytuj sygnature i dodaj obraz z dysku i już:-)Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczemWięc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????
Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczemWięc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????
Laski pisałam kilka razy i kurna rzeście mnie olały ciepłym moczemWięc się przypomnę. Pomóżcie plissssss jak dodajecie glitterki?????

Kopiujesz ostatni link (tam gdzie pisze że to na forum z BBCode-czy coś takiego)...i wklepujesz go (osuwając takie znaczniki jak -w takich nawiasach, zostawiasz ostatni link http:/...) i powinien wskoczyć.... [/SIZE][/FONT][/quote]
Albo można i tak:-D

To super, że się udało zrobić ząbka a buźki slicznehej dziewczynki)
rano byłam z małą u dentysty, myślałam że małego wypluję jak mi usiadła na kolanach i zaczęła swoje akcje...))) ale udało nam się zrobić strasznie dziurawego ząbka, jestem przeszczęśliwa
szok:
a to jej dziełobuźki się spodobały
![]()

Gucha zobaczysz będzie wszystko lepiej do wszystkiego potrzeba czasu i nauczyć się podchodzić do wielu spraw bez zbędnych emocji. Zobaczysz jak niedługo będziesz Nam tu pisała, że jesteś najszczęśliwszą kobietą na świecieSiunia a no widzisz Kochana, być może u nas też się sprawdzi? Ale przyznam szczerze, że mam taką dziwną pewność, że to jednak chłopczyk![]()
Tak, to prawda, wiele ludzi wiele zaczyna rozumieć bo długim czasie, i tak pewnie będzie u nas, ja wiem, czego oczekuję i pragnę ale ten mój D. czasami jak coś palnie...to nic, tylko iść i wyć jak bóbr. Ale ja wierzę, że się zmieni, że wydorośleje, jestem wściekła na niego, jak na nikogo innego...ale wierzę w niego i w duchu trzymam kciuki, żeby zrozumiał wiele rzeczy prędzej, niż pózniej.